יום רביעי, 15.01.2025 שעה 14:19
ליגת העל Winner 24-25
4112-3718הפועל ב"ש1
3820-3818מכבי ת"א2
3619-3918מכבי חיפה3
3327-3718בית"ר ירושלים4
2717-2518הפועל חיפה5
2424-2218מכבי בני ריינה6
2326-2718מכבי נתניה7
2328-1818עירוני ק"ש8
2026-2018הפועל ירושלים9
2024-1518בני סכנין10
1732-1418מכבי פ"ת11
1622-1218עירוני טבריה12
1337-2418מ.ס אשדוד13
1328-1418הפועל חדרה14

"פתיחה כואבת שלא ציפינו לה, הבכנו את חיפה"

מאמן נתניה, מרקו בלבול, דיבר אחרי שני ההפסדים ולפני בית"ר בראשון: "הייתה חסרה רק הסיומת מול חיפה, עבדנו על זה. יש סגל שיכול לעשות עונה טובה"

|
מרקו בלבול (שחר גרוס)
מרקו בלבול (שחר גרוס)

לאחר שני הפסדים בשני מחזורי הפתיחה, מכבי נתניה תתארח ביום ראשון ב-20:15 אצל בית״ר ירושלים באצטדיון טדי ותנסה לצבור נקודות בכורה. ״ברור שיש לנו מה לשפר, פתיחה של שני הפסדים זה משהו שהוא כואב מאוד ולא ציפינו לו, אבל יחד עם זאת היו גם דברים טובים״, אמר המאמן מרקו בלבול במסיבת העיתונאים לקראת המשחק.

״עם זה נלך קדימה. הייתה לנו הכנה טובה לעונה ולכן זה מאכזב, אבל מפה נמשיך קדימה ונעשה הכל כדי לחזור עם נקודות מטדי. הכעס אחרי מכבי חיפה? הייתי כעוס כי הפסדנו, למרות שהיו דברים טובים והבכנו את מכבי חיפה. רק הייתה חסרה הסיומת. כעסתי כי ספגנו גול אחד מנייח וידעתי שזו נקודת חוזקה של מכבי חיפה. במחצית יכולנו לרדת ביתרון ולא בפיגור.

״לא צירפנו שחקנים חדשים להגנה מאז, אבל כן דיברנו על המשחק ועברנו עליו בכדי שנתקן את הדברים האלה. עבדנו גם על הסיומת כי זה משהו שאנחנו צריכים לשפר. יש איכויות בסגל, הוכחנו את זה ולצערי כל ההתקפה שלנו הייתה פצועה שהם שחקנים חשובים ומרכזיים. נעבוד קשה, נלכד את השורות, כי יש פה סגל שיכול ללכת קדימה ולעשות עונה טובה״.

"נעשה הכל כדי לחזור עם נקודות". בלבול עם יצחקי (חגי מיכאלי)"נעשה הכל כדי לחזור עם נקודות". בלבול עם יצחקי (חגי מיכאלי)

בלבול דיבר גם על בית"ר: “היא קבוצה טובה ותמיד לשחק בטדי זה משחק חוץ קשה. אנחנו מסתכלים על עצמנו, צריכים להביא את האיכויות שלנו בסגל ואנחנו רוצים לראות את הפצועים חוזרים ועוזרים לנו לדחוף את הקבוצה. הפתיחה היא לא טובה, אבל זו רק ההתחלה וכשהסגל כשיר, מכבי נתניה יכולה לשחק כדורגל מצויין ולנצח בטדי״.

על פתיחת העונה המאכזבת אמר בלבול: ״הליגה היא מרתון. גם אם היינו פותחים מצויין, אני לא יודע איך היינו מסיימים. מה שחשוב במרתון הוא להצליח במטרה והמטרה של נתניה היא ללכת כמה שיותר קדימה בכל המסגרות. הקהל בא, ממלא את האצטדיון, דוחף אותנו ובטח יבוא גם לטדי. אנחנו רוצים להחזיר לו גם בכדורגל טוב וגם בתוצאות״.

המאמן התייחס גם לחיזוק: ״אנחנו עושים את המקסימום כדי להביא עוד שחקן לחוליית ההגנה, אבל זו תקופה לא פשוטה. נעשה הכול כדי להתחזק עד סוף חלון ההעברות בשבוע הבא. ״אם נביא זה שחקן אחד, אבל הסיכוי לצירוף שחקן זר הוא די קלוש. באחת העמדות נעשה התאמות, אולי יהיה חוסר מסויים״.

אסור לפספס
נגןגאון: התרגיל ההיסטרי שניימאר עשה באימון
גאון: התרגיל ההיסטרי שניימאר עשה באימון
נגןאחרי חצי שנה: מנור חוזר לביקור קצר בארץ
אחרי חצי שנה: מנור חוזר לביקור קצר בארץ
נגןיפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
יפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
נגןממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
ממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
/* LAST / NEXT ROUNDs */