יום חמישי, 08.01.2026 שעה 06:41
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2816-3317מכבי חיפה4
2820-3017הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1828-2217הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

קוז'וק: מאוד רצינו לצרף את בלטקסה, ביטון מצוין

מאמן הפועל ב"ש לקראת מכבי ת"א בשבת ב-20:30: "הסגל עובר שינויים גדולים, לא נביא רכש רק כדי להגיד שהבאנו". טיבי: "עם אומץ נוציא תוצאה טובה"

|
רן קוז'וק (שחר גרוס)
רן קוז'וק (שחר גרוס)

הפועל ב”ש החלה את הליגה עם ניצחון על עירוני קריית שמונה, אבל עכשיו דרגת הקושי עולה משמעותית: ביום שבת ב-20:30 היא תתארח אצל מכבי ת”א, ממנה הגיע מתן בלטקסה. המאמן רן קוז’וק דיבר מוקדם יותר היום (חמישי) במסיבת עיתונאים, שהועברה בשידור חי כאן באתר, כששיתף בין היתר על האלופה והחזרה מהפגרה.

קוז’וק פתח והתייחס לכושר של הקבוצה אחרי הפגרה: “שלחנו כמה שחקנים לנבחרות, עשינו משחק אימון כדי שלא יעבור יותר מדי זמן בלי משחק”. על הצטרפות מתן בלטקסה והדיווחים בנוגע לדן ביטון: “רצינו את מתן מאוד, שמח שהוא הצטרף. דן שחקן מצוין, אבל כרגע אנחנו מתייחסים במכבי”.

על הסגל הוסיף: “מאז שהגעתי הסגל בהפועל ב”ש עובר שינויים גדולים, זה תהליך ארוך ומורכב ובסופו של דבר המטרה של כולנו לייצר סגל טוב”. על רכש נוסף אמר: “אנחנו רוצים להתחזק בכל מיני עמדות שאנחנו רואים לנכון, רוצים להתחזק בשחקנים שישדרגו אותנו ולא נביא רק כדי להגיד שהבאנו”.

מסע"ת הפועל באר שבע לקראת מכבי ת"א

על ההשתלבות של הקשר האחורי הברזילאי לוקאס ונטורה סיפר: “שמח שוונטורה איתנו, עקבנו אחריו הרבה זמן ואני שמח שהמועדון עשה את המאמצים להביא אותו. הוא נכנס לעניינים טוב מאוד, גם חברתית, אני מאוד מרוצה ממה שאני רואה ממנו ונשאר לי רק לאחל לו בהצלחה”.

על שחרור דיינר קיניונס אמר: “הסגל עובר שינויים, המטרה לייצר את הסגל הכי טוב שאנחנו יכולים להעמיד, הוא שחקן טוב ואני מאחל לו בהצלחה בקבוצה החדשה. לא אתייחס לשחקנים כאלה או אחרים בטח לא באופן אישי, בבחירת הסגל אני עושה את כל השיקולים כדי להביא את השחקנים הכי טובים”.

לקראת המשחק הוסיף: “רוצה לראות שהקבוצה ממשיכה להתקדם לשחק את הכדורגל שאנחנו רוצים לייצר, משחק סופר קשה, יריבה מאומנת, איכותית, ללא הקהל שלנו, משחק מאוד קשה נצטרך לבוא מוכנים. אני מאמין שאיתן טיבי יהיה בסגל, מריאנו בריירו כרגע לא כשיר. אותי מעניין מי שנמצא”.

איתן טיבי ורן קוזאיתן טיבי ורן קוז'וק (שחר גרוס)

טיבי אמר על כשירותו: “אני מרגיש טוב יותר ונדע בימים הקרובים. כשיש תחרות האיכות עולה ונקבל כל שחקן שיבוא לפה באהבה גדולה”. הבלם הוסיף לקראת המפגש מול האלופה: “לשחק את המשחק שלנו אם נעשה את זה ונהיה אמיצים נביא תוצאה טובה. אנחנו לומדים כרגע להביא לידי ביטוי את השיטה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */