יום שישי, 26.12.2025 שעה 12:13

טליה אילת סיימה במקום ה-6 במוקדמות בקיאקים

החותרת בת ה-25,  שנמצאת במשחקים האולימפיים הראשונים בקריירה שלה, סיימה במקום הרביעי במקצה שלה (200 מטר), ותנסה להעפיל לגמר דרך חצי הגמר

|
טליה אילת  (קרן אראל גיחון)
טליה אילת (קרן אראל גיחון)

המשחקים הפראלימפיים של המשלחת הישראלית בפאריס 2024 נמשכו גם היום (שישי), כאשר חותרת הקיאקים, טליה אילת, התמודדה במקצה המוקדמות ל-200 מטר וסיימה רביעית במקצה שלה (שישית בכללי), כשעצרה את השעון על 59.23, כשהיא תנסה להעפיל לגמר דרך מקצה חצי הגמר שיתקיים מחר. 

אילת נפצעה בגיל 18 כאשר כלי דם התפוצץ בחוט השדרה והיא נשארה משותקת לכיסא הגלגלים. היא נחשבת לספורטאית צעירה כשהיא מתחרה רק ארבע שנים וזאת תהיה האולימפיאדה הראשונה שלה כשהיא תנסה להעפיל את מקצה הגמר. באליפות העולם האחרונה הצליחה לסיים במקום השישי ולעצור את השעון על 55:62 במקצה ה-200 מטר וזה מה שהעניק לה את הכרטיס למשחקים בפאריס.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */