אקס מכבי והפועל תל אביב נפגע בתאונת דרכים במדינתו בעת ששהה עם צוות האימון של נבחרת גאנה, צפו במצב הקשה של הרכב המרוסק. לא נשקפת סכנה לחייו

חדשות קשות מגאנה. אקס מכבי תל אביב והפועל תל אביב, ג’ון פנטסיל, נפגע בתאונת דרכים במדינתו ומצבו מוגדר בינוני, כאשר לא נשקפת סכנה לחייו. שחקן העבר בן ה-43 עובד כיום כעוזר מאמן בנבחרת גאנה, אצלה ערך 89 הופעות כשחקן. צפו במצב הקשה של הרכב בעקבות התאונה:
Breaking News: Black Stars technical team escape death on the Tarkwa-Takoradi road.
— SokaCenta (@SokaCenta) September 1, 2024
Otto Addo, John Paintsil and Fatawu Dauda were returning from Tarkwa after watching the Champion of Champions clash between Nsoatreman and Samartex
We thank God for their lives pic.twitter.com/mkefeisPbv
שחקן העבר חזר לעיר הבירה אקרה ביום שבת לאחר שצפה בגמר גביע לאומי, יחד עם מאמן גאנה אוטו אדו ומאמן השוערים פאטאו דאודה. רכב הטויוטה לנד קרוזר שלהם היה מעורב בהתנגשות עם טנדר בכביש בדרך חזרה מהעיר טרקווה שבדרום-מערב המדינה.
הצילומים והתמונות מראים את רכב השטח ההרוס, כולל גלגלים חסרים. שלושת מאמני הכוכבים השחורים הובהלו לבית החולים בטאקורדי לקבלת טיפול חירום. הם אמורים לעבור בדיקות נוספות באקרה לפני הכנת הנבחרת למשחקים הקרובים מול אנגולה וניז'ר.
ההתאחדות של גאנה מסרה: "חברים בצוות הטכני של הנבחרת היו מעורבים בתאונת דרכים כשחזרו מטרקווה. הרכב שנשא את המאמן הראשי אוטו אדו, עוזר המאמן ג'ון פנטסיל ומאמן השוערים פטאו דאודה נמנע מהתנגשות חזיתית עם טנדר שסטה לנתיבו, עם נזק מסוים לרכב. כל שלושת חברי הצוות הטכני במצב יציב, ויעברו הערכות רפואיות נוספות עם שובם לאקרה".
פנטסיל רשם 19 הופעות בפרמייר ליג בווסטהאם לאחר שהגיע מהפועל תל אביב ב-2006. לאחר מכן הוא שיחק שלוש שנים בפולהאם, כולל 75 הופעות, ועזר לה להגיע להישג הגבוה ביותר אי פעם בליגה הבכירה ב-2009. המגן בילה את עונת 2011/12 עם לסטר לפני שהצטרף שוב להפועל תל אביב, אליה חזר לקדנציה שנייה.