בשל השבתת המשק הצפויה היום בשל המצב במדינה, בהתאחדות לכדורגל בודקים האם הנבחרת תוכל לטוס היום בצהריים להונגריה. כרגע הטיסה זזה לשעה 14:00

מדינת ישראל נמצאת כבר כמעט שנה בימים לא פשוטים, ובימים האחרונים הדבר גובר עוד יותר עם בשורות קשות ומצב לא פשוט במדינה, שמשפיע על כל אחד ואחד מאיתנו.
לאור כך שיו”ר ההסתדרות ארנון בר דוד הודיע על השבתת המשק וסגירת נתב”ג היום (שני), עשויה להיות בעיה גם עם טיסת נבחרת ישראל שאמורה לצאת להונגריה מחר בצהריים.
בהתאחדות לכדורגל בודקים בשעה זו את כל ההיבטים וההשלכות ומה זה אומר לקראת המראת הנבחרת מחר להונגריה, שם היא תפגוש את בלגיה ואיטליה בליגת האומות.
נתב״ג כרגע אמור להיות סגור להמראות לשלוש שעות ככה שבשלב זה ההערכה היא שהנבחרת כן תוכל להמריא בזמן לדרבצן. הדברים נבדקים, ותלויים באורך השביתה. כרגע הטיסה זזה לשעה 14:00.