רכש ראשון בעידן נקש: ביטון חתם בהפועל עכו

אחרי שנשארה בלאומית ועברה לידיים חדשות, המגן השמאלי מצטרף ויעמוד לרשותו של שלומי דורה. הקבוצה הודיעה רשמית על עדן בן בסט, כפי שנחשף ב-ONE

רכש ראשון בעידן נקש: ביטון חתם בהפועל עכו

רכש ראשון להפועל עכו בעידן צחי נקש: המגן השמאלי, אביב ביטון, חתם הבוקר (רביעי) במועדון ויחזק את הסגל של המאמן שלומי דורה בנוכחות אורן שטרלינג מסוכנות PLAY IT .

ביטון בן ה-23, שיחק אשתקד במדי מכבי קריית אתא ביאליק מליגה א' וכבש שער ליגה אחד, כאשר בעברו שיחק בליגה הלאומית במדי הפועל אום אל פאחם, כשבקבוצת הנוער, הוא שיחק במכבי נתניה.

הקבוצה של שלומי דורה מתכוננת בינתיים למשחק מחר מול בני יהודה, שיהיה הראשון בעידן הבעלים החדש, כשהיום גם הודיעו במועדון רשמית על מינויו של חלוץ העבר עדן בן בסט, למנהל המקצועי של המועדון, כפי שנחשף לראשונה ב-ONE.

המטרה היא להעביר כמה שיותר שחקנים בבקרה, ביניהם שחקני החיזוק מהפועל חדרה, ניקולה ג'ורקוביץ' ואורן סיטבון. למרות שנבנתה בשלב מאוחר, במועדון מאמינים כי ניתן להוציא תוצאה טובה מהמשחק מחר.