יום חמישי, 11.12.2025 שעה 14:01

מייסון גרינווד בדרך לייצג את נבחרת ג'מייקה

הכי רחוק מאנגליה: נערי הרגאיי ממרכז אמריקה החלו בהליכים כדי לצרף את חלוץ מארסיי, לו יש שורשים מצד אמו במדינה. וגם: מי יאמן אותו אם יעבור?

|
מייסון גרינווד (רויטרס)
מייסון גרינווד (רויטרס)

אחרי שהצליח להשתקם בחטאפה בעונה שעברה וביצע הקיץ את המעבר למארסיי, מייסון גרינווד בדרך אולי להיות חלק מעוד יעד חדש עבורו והפעם דווקא בגזרה הבינלאומית.

על פי דיווחים באנגליה, נבחרת ג’מייקה החלה בתהליכים לצרף לשורותיה את החלוץ. למרות שכבר ערך את הופעה הבכורה שלו במדי נבחרת אנגליה (שהייתה גם ההופעה האחרונה), אז בספטמבר 2020 נגד איסלנד בליגת האומות, בן ה-22 צפוי לעבור לייצג את המדינה ממרכז אמריקה.

הקשר של גרינווד לג’מייקה הוא מהשורשים של אמו, כאשר ההתאחדות הג’מייקנית כבר הגישה בקשה רשמית לכל הגורמים הרלוונטים בנוגע לעניין, וכעת הם צריכים להמתין לאישור של פיפ”א.

מייסון גרינווד (רויטרס)מייסון גרינווד (רויטרס)

מי שמוביל נערי הרגאיי הוא סטיב מקלארן. המאמן הבריטי הוא וותיק במיוחד, בעל עבר בפרמייר ליג, כולל במנצ’סטר יונייטד, וכן גם כעוזר על הספסל של נבחרת שלושת האריות.

טירוף: אוהדי רומא חגגו בבית של דיבאלה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */