יום שלישי, 13.01.2026 שעה 01:37

מדמון: מאושר להבקיע במועדון הכי גדול בישראל

חלוץ מכבי ת"א היה נרגש אחרי שער הבכורה ב-0:3 על באצ'קה טופולה: "מקווה שאמשיך לעשות את זה גם בליגה ובשאר התחרויות, אמשיך להוכיח את המקום שלי"

|
אלעד מדמון כובש (האתר הרשמי של מכבי ת
אלעד מדמון כובש (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

מכבי תל אביב עשתה אמש (חמישי) צעד גדול בדרך לליגה אירופית עם 0:3 במשחק הראשון של סיבוב פלייאוף המוקדמות על העלייה למפעל השני בחשיבותו של אופ"א. דור תורג'מן, דור פרץ ואלעד מדמון קבעו את תוצאת המשחק ושמו את הקבוצה של ז'רקו לאזטיץ' עם רגל וחצי בשלב הבא. 

"אני כל כך מאושר להבקיע, במיוחד שזה במועדון הכי גדול בישראל", סיפר מדמון לאחר המשחק על התחושות לכבוש שער בכורה במדים הצהובים. "אני מקווה שגם בליגה ובשאר התחרויות אכבוש ואעשה טוב לקבוצה, וגם אם לא אז שנשחק טוב ונהנה".

"גול בבכורה זה באירופה, אין מילים לתאר את זה, ברור שזה כיף", הוסיף. "אני מקווה להמשיך ככה, אמשיך לעבוד קשה ולתת הכל כדי להוכיח שהמקום שלי הוא במגרש". על ההופעה של מכבי במשחק הראשון מבין שניים מול הסרבים אמר: "עשינו משחק טוב מאוד, אני מקווה שגם במשחק הבא לא נוריד רגל מהגז ונמשיך להבקיע כדי לנצח גם אותו".

על התחושות לאחר המעבר למכבי אמר לסיום: "עשיתי קפיצה גדולה ואני מאושר ממנה, בטח שלהגיע למועדון כזה. עכשיו אני מקווה שנגיע מוכנים למשחק הבא, ננצח ונעפיל לשלב הבא". כזכור, חלוץ הנבחרת האולימפית הגיע לצהובים מהפועל חדרה, אחרי עונת פריצה מסחררת בליגת העל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */