יום שלישי, 21.01.2025 שעה 07:48

"הקמע של גנט": בבלגיה נדהמים מעומרי גאנדלמן

הקשר הישראלי נגח מול פרטיזן את הגול הרביעי שלו העונה בקבוצה. בתקשורת בבלגיה החמיאו: "איזה חוש לשערים", גם בגנט פרגנו לו: "מי אם לא עומרי?"

|
גאנדלמן עם שחקני גנט  (האתר הרשמי של גנט)
גאנדלמן עם שחקני גנט (האתר הרשמי של גנט)

בבלגיה ממשיכים להידהם מהתופעה ושמה עומרי גאנדלמן. הקשר הישראלי פתח בהרכב הערב (חמישי) בפלייאוף הקונפרנס ליג נגד פרטיזן בלגרד ומצא את הרשת בדרך לשערו הרביעי העונה בקבוצתו בתשע הופעות בכל המסגרות.

“גאנדלמן עשה זאת שוב!”, נכתב בתקשורת הבלגית, “למרות פתיחה לא טובה, הקבוצה מובילה בזכות נגיחה של עומרי”. בסיום נכתב בתקשורת הבלגי: “עומרי הוא הקמע של הקבוצה וענה על הציפיות של השם הזה גם בבלגרד. הוא לא מעולה טכנית או בעל יכולת ‘להתפוצץ’, אבל לעזאזל, איזה חוש יש לו לתזמון ולשערים. הוא לעיתים קרובות מאוד במקום הנכון וכבש 13 שערים ב-17 הופעותיו האחרונות בקבוצה. לאלו שפקפקו בו – טעיתם”.

בכלי תקשורת נוסף נכתב: “גאנדלמן נגח את היתרון של גנט בבלגרד. הקשר הסקורר של גנט דייק והעלה אותה ליתרון אחרי דקות טובות. שער נוסף של ‘החשוד הקבוע’ הספיק”.

בגנט פרגנו לגאנדלמן: “עומרי עושה את מה שהוא עושה הכי טוב”. בנוסף הוסיפו: “מי אם לא הוא?”

אסור לפספס
נגןדובאי: מפגש מפחיד בין מודריץ' לנחש ענקי
מצחיק: מודריץ' לא ציפה לנחש הענקי הזה
נגןכמו בן זיני: גם זלאטן פותח מגרשי פאדל
כמו בן זיני? גם זלאטן פותח מגרשי פאדל
נגןראש בראש: נועה קירל מול דניאל פרץ בפיפא
ראש בראש: נועה קירל מול דניאל פרץ בפיפא
נגןרוי זהבי כובש לזכות מכבי וחוגג כמו אבא
רוי זהבי כובש לזכות מכבי וחוגג כמו אבא
/* LAST / NEXT ROUNDs */