יום ראשון, 22.02.2026 שעה 16:16
ליגה אמריקאית 26-27
 מזרח 
31-41נאשוויל1
30-21סינסינטי2
31-21ניו יורק רד בולס3
30-11די.סי. יונייטד4
11-11שארלוט5
00-00ניו יורק סיטי6
03-21טורונטו7
03-21קולומבוס קרו8
02-11אורלנדו סיטי9
02-11שיקאגו פייר10
01-01פילדלפיה יוניון11
02-01אטלנטה יונייטד12
04-11ניו אינגלנד רבולושן13
03-01אינטר מיאמי14
05-01מונטריאול15
 מערב 
30-51סן דייגו אפ.סי1
30-31FC לוס אנג'לס2
30-31סן חוזה ארת'קווייקס3
32-31דאלאס4
32-31פורטלנד טימברס5
31-21יוסטון דינמו6
30-11ונקובר ווייטקאפס7
12-21מינסוטה יונייטד8
12-21אוסטין9
11-11סנט לואיס סיטי10
00-00סיאטל סאונדרס11
00-00קולורדו ראפידס12
00-00לוס אנג'לס גלאקסי13
01-01ריאל סולט לייק14
03-01קנזס סיטי15

ליאו מסי תובע מארגון פרו פלסטיני 50 אלף אירו

צפו: ביתו של הפרעוש באיביזה הושחת על ידי פעילי שמאל קיצוני, שטענו כי בנייתו לא חוקית ותיעדו את המעשה: "חוסר האחריות של העשירים במשבר האקלים"

|
השחתת הבית של ליאו מסי (אינסטגרם, רויטרס)
השחתת הבית של ליאו מסי (אינסטגרם, רויטרס)

ליאו מסי תובע מארגון פרו פלסטיני פיצויים בסך 50 אלף אירו. בזמן שהפרעוש עסוק בהחלמה מפציעת הקרסול שספג בגמר הקופה אמריקה, הוא התבשר כי ביתו באיביזה הושחת על ידי חברי קבוצת האקלים Futuro Vegetal, שריססו על הקירות בצבעי אדום ושחור ותיעדו את עצמם אוחזים בשלט הקורא: “חוסר האחריות של העשירים במשבר האקלים”.

מדובר בארגון שמאל קיצוני מספרד, שנוהג לבצע פעולות בריוניות כאלה גם נגד גופים שלטענתם תומכים בישראל, כשרק לפני כשבוע וחצי הם תיעדו את עצמם מרססים את צבעי הארגון על פתח מלון לאונרדו רויאל. הם כינו את הווילה של כוכב ארגנטינה כ”לא חוקית” בטענה שאין לה את היתרי הבנייה הנכונים ודאגו לתעד כל פרט מפעילות ההשחתה שלהם.

הארגון פועל בדרך קבע נגד ישראל ופעיליו נוהגים ללבוש כאפיות מאז פרוץ המלחמה כהזדהות עם פלסטין. באינסטגרם רשמו כי הם “מסרבים להסתכל לכיוון השני בזמן שמתבצע רצח עם” והוסיפו: “בעוד שהמוסדות לא מצליחים לעצור את העשירים, גם כשהם הורסים את החיים לאלפים, אנחנו אומרים להם בקול רם וברור ‘אתם לא בלתי ניתנים למגע’”.

פעילי הארגון אחרי השחתת מלון לאונרדו רויאל (אינסטגרם)פעילי הארגון אחרי השחתת מלון לאונרדו רויאל (אינסטגרם)

הבית של מסי באיביזה מוערך בשווי של 11 מיליון אירו וכעת לפי הדיווחים הוא דרש מהארגון 50 אלף אירו. בילבו בסאטרה, דובר Futuro Vegetal, הגיב כי הסכום מוגזם לדעתם ומדובר בצבע שבסיסו מים וניתן להסירו בקלות באמצעות צינור גינה. “לכל היותר צריך לשפשף מעט את הקיר וגם אם יש לצבוע מחדש זה לא יעלה 50 אלף אירו”, אמר לתקשורת.

כאמור, מדובר בארגון אנטי ישראלי מובהק, כשלאורך כל החודשים האחרונים הם מובילים הפגנות פרו פלסטיניות בספרד ומפיצים את הטענה ל”רצח עם” על ידי חיילי צה”ל. פעילות ההשחתה היא מנהג שהפך לנפוץ בקרוב ארגונים מסוג זה ברחבי אירופה ולא מעט אתרי מורשת ומקומות היסטוריים כבר נפגעו ורוססו כדי לקדם את הדעות הקיצוניות שלהם.

המשחיתים בביתו של ליאו מסי באיביזה (אינסטגרם)המשחיתים בביתו של ליאו מסי באיביזה (אינסטגרם)
המשחיתים בביתו של ליאו מסי באיביזה (אינסטגרם)המשחיתים בביתו של ליאו מסי באיביזה (אינסטגרם)
מה הסיכוי? כשהשכן שלך במלון הוא ליאו מסי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */