הכישרון של ראן הצטרף תמורת 50 מיליון אירו, חלוץ ברצלונה שבדרך החוצה רוצה לשחק בלה ליגה. וגם: רומא סימנה מחליף חדש לדיבאלה, צ'לסי מסרבת לעצור

הפתיחה הרשמית של הליגות הגדולות באירופה כבר החלה, ובינתיים הקבוצות ממשיכות להתכונן לעונה הקרובה ואנחנו ב-ONE מסכמים לכם את כל ההחתמות הרשמיות והדיווחים החמים מחלון ההעברות של הקיץ.
# פ.ס.ז’ החתימה את הכישרון הצעיר של ראן, דסאייר דו, תמורת 50 מיליון אירו. השחקן חתם עד 2029 במועדון מעיר האורות. “אני מתרגש מאוד להגיע, שמח מאוד וגאה. זה חלום שמתגשם, אני לא יכול לחכות לשחק בפארק דה פראנס עם החולצה הזאת”, הודה דו שחוזר גם על ידי באיירן מינכן, אך בחר באלופת צרפת.
דו רשם 42 הופעות בעונה הקודמת, כולל 25 בהרכב (למעלה מ-2,300 דקות), כאשר הוא כבש ארבעה שערים ובישל ארבעה נוספים, אותה כמות שכבש בעונה שלפני כן, אז גם ערך את הבכורה שלו בליגה הצרפתית, כשהיה בקושי בן 17 וחודשיים במשחקו הראשון בבוגרים.
✍️ Bienvenue à Paris! ❤️ #WelcomeDoué pic.twitter.com/ROnEpOPSxt
— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) August 17, 2024
# ויטור רוקה שבדרך החוצה מברצלונה מחוזר בספורטינג ליסבון ובערב הסעודית, אבל מעדיף להישאר בספרד ושוקל מספר אופציות. הקטלונים במגעים עם ריאל סוסיאדד וג’ירונה לגביו, כשהשאיפה של הבלאוגרנה היא למכור את הברזילאי בן ה-19.

# רומא רוצה את ג’ובאני לו סלסו אם וכאשר תמכור את פאולו דיבאלה. טוטנהאם דורשת 15 מיליון אירו עבור הארגנטינאי שזוכה לענין גם מאסטון וילה ובטיס.

# צ’לסי ויובנטוס ניסו לאחרונה לסגור עסקת טרייד שבמסגרתה פדריקו קייזה יעבור ללונדונים וראחים סטרלינג יצטרף לאיטלקים, אבל הנושא ירד מהפרק. למרות זאת, הבלוז עדיין עשויים לנסות ולצרף את האיטלקי בעסקה נפרדת.

# עסקת הענק של צ’לסי ואתלטיקו מדריד מתקרבת. פבריציו רומאנו מדווח כי הקבוצות קרובות לסיכום על מעברם של ז’ואאו פליקס לבלוז וקונור גלאגר לקולצ’ונרוס. הפורטוגלי כבר סיכם את תנאיו בלונדון, כשהקבוצות מצפות לסגור את העסקה בסוף השבוע.

# ב’ספורט’ הספרדי מדווחים שז’וזה מוריניו, מאמנה של פנרבחצ’ה, דוחף לצירוף אנסו פאטי בהשאלה לעונה מברצלונה. המאמן מעריך מאוד את השחקן אותו רוצים להשאיל בקטלוניה בגלל שכרו, כשגם סביליה עדיין מקווה להחתים אותו לשורותיה.

# ג’ורג’יניו רוטר עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות עם ברייטון ויירכש על ידה מלידס תמורת 50 מיליון אירו.
DONE DEAL | Georginio #Rutter has successfully passed his medical with Brighton ✔️
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 17, 2024
Long-term contract signed. All done. Announcement soon.
⚠️Transfer fee in total (release clause + all possible bonus payments included): €50m! @SkySportDE https://t.co/U7pystJ7Ta
# בצ’לסי מתחילים לכוון לדילול הסגל העמוס של הקבוצה ושם שהועלה על ידי המאמן אנצו מארסקה הוא דווקא של שחקן שכיכב בקבוצה בעבר הלא רחוק, בן צ’ילוול. מארסקה אמר בנושא הישארותו: “כנראה עדיף שיעזוב וימצא דקות בקבוצה אחרת”.
