התחלה חלקה: ליברפול גברה 0:2 על איפסוויץ'

המייטי רדס, שללא אף שחקן רכש, פתחו את עידן פוסט קלופ ברגל ימין על חשבון העולה החדשה בזכות מחצית שנייה נפלאה. דיוגו ג'וטה ומוחמד סלאח הכריעו

התחלה חלקה: ליברפול גברה 0:2 על איפסוויץ'

מחזור הפתיחה של הפרמייר ליג המשיך היום (שבת) כשליברפול גברה 0:2 על איפסוויץ’, העולה החדשה, ופתחה ברגל ימין את העידן שאחרי יורגן קלופ עם ניצחון בכורה בפרמייר ליג לארנה סלוט.

המחצית הראשונה נפתחה בצורה מהוססת על ידי שתי הקבוצות, כשהחניכים של ארנה סלוט ניסו להחזיק בכדור, אך התקשו מאוד מול החבורה הנלהבת של קירן מקנה. המארחים גם הצליחו לאיים מספר פעמים על השער של אליסון כשאומרי הוצ’ינסון בלט לטובה.

המחצית השנייה התנהלה בצורה שונה לחלוטין. האורחת עלתה בטירוף מההפסקה והפעילה לחץ עצום על השער של כריסטיאן וולטון. בדקה ה-60, זה הגיע. מוחמד סלאח העביר כדור רוחב מדויק לדיוגו ג’וטה שלא התבלבל וקבע 0:1 מקרוב.

שחקני ליברפול חוגגים (רויטרס)שחקני ליברפול חוגגים (רויטרס)

בדקה ה-64, סלאח עצמו קיבל כדור עומק נפלא ופרץ לתוך הרחבה עד שהכניע את וולטון עם דחיקה לפינה וגמר את הסיפור. בהמשך המחצית הלחץ של האדומים המשיך, אך לא הניב שער נוסף. בסיום, 0:2 נהדר ופתיחת עונה ברגל ימין של מועדון הפאר, שפתח את תקופתו של סלוט בקבוצה עם ניצחון חשוב.