בדקה ה-87: 0:1 דרמטי ליונייטד על פולהאם

השדים האדומים השיגו שלוש נקודות אחרי שמצאו את הרשת רק בסוף המשחק בזכות שער של זירקזי בבכורה שלו. מזרוואי פתח בהרכב, גם דה ליכט עלה מהספסל

בדקה ה-87: 0:1 דרמטי ליונייטד על פולהאם

עונת 2024/25 של הפרמייר ליג נפתחה הערב (שישי), ובהחלט הייתה לנו סיבה טובה להתגעגע. מנצ’טסר יונייטד אירחה את פולהאם באולד טראפורד למחזור הפתיחה, והשיגה ניצחון 0:1 דרמטי שהעניק לה שלוש נקודות ראשונות.

המשחק החל דווקא עם ניסיונות רבים של האורחת. הקבוצה מלונדון הסתכלה ליריבה הגדולה בלבן של העיניים וגם הייתה קרובה לכבוש, כאשר קני טטה סחט הצלה יפה מאנדרה אונאנה. בהמשך, השדים האדומים החלו לשלוט בעניינים.

עם נוסאייר מזרוואי בהרכב, החבורה באדום הרגישה את השער באוויר ככל שנקפו הדקות. יום גדול בין הקורות של ברנד לנו לא עזר לחבורה של אריק טן האח ובמיוחד לברונו פרננדש, שנעצר פעמיים עם שתי החמצות גדולות מול השוער הגרמני.

ברונו פרננדש בועט (רויטרס)ברונו פרננדש בועט (רויטרס)

מתייס דה ליכט וג’ושוע זירקזי עלו מהספסל לבכורה, חילופים שהתבררו כמשמעותיים. בדקה ה-87, דיוגו דאלוט הניח כדור מושלם על רגלו של החלוץ ההולנדי, שהרשית את היתרון בהופעתו הראשונה במנצ’סטר. חניכיו של מרקו סילבה ניסו להשוות בכל כוחם, אולם תוצאת הסיום נשארה כך.

הסיבוב הראשון באנגליה ימשיך מחר כמובן, עם משחקים נהדרים נוספים. במחזור הבא, יונייטד תצא למשחק חוץ אצל ברייטון. מן העבר השני, פולהאם תנסה להתאושש ולהשיג ניצחון ראשון נגד לסטר סיטי בבית.

שחקני יונייטד עם זירקזי (רויטרס)שחקני יונייטד עם זירקזי (רויטרס)