הקשר נפגע בזמן האימון בוורשה לפני הסופר קאפ מול אטאלנטה ב-22:00 וייעדר לתקופה של כחודש וחצי. אמבפה צפוי לערוך בכורה בהרכב, גם רודריגו יפתח

פתיחת העונה לא מאירה פנים לריאל מדריד. רגע לפני החזרה הרשמית מהפגרה עם המשחק הערב (רביעי) ב-22:00 מול אטאלנטה בסופר קאפ האירופי, אדוארדו קמאבינגה נפצע.
הקשר נפגע בצורה שהפחידה את השחקנים בזמן משחקון באימון בוורשה, כשהוא זעק ברגע הפגיעה שספג מאורליאן טשואמני. לאחר הבחינה של הצוות הרפואי הוא פסל פציעה קשה, אך לאחר מכן התברר בבדיקות שקמאבינגה יושבת למשך שישה-שבעה שבועות. המשמעות היא שהוא אמור לפספס את הדרבי מול אתלטיקו בסוף ספטמבר.
El susto del entrenamiento del @realmadrid @Camavinga pic.twitter.com/4LD9oUD66h
— Javier Herráez (@javiherraez) August 13, 2024
במקביל, ריאל מדריד נערכת למאבק על התואר הראשון של העונה באצטדיון הלאומי בוורשה. בצל הבעיות אצל היריבה, קרלו אנצ’לוטי מתעסק בקבוצה שלו וצפוי לפתוח עם ההרכב החזק ביותר העומד לרשותו.
במוקד כמובן קיליאן אמבפה, שצפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו היישר ב-11 ויפתח בחוד ההתקפה. גם ג’וד בלינגהאם שהתאושש מהבעיות בכתף יעלה, כשבהיעדר קמאבינגה מי שיאיישו את מרכז השדה הם טשואמני ופדריקו ואלוורדה.

הרכב משוער: טיבו קורטואה, דני קרבחאל, אדר מיליטאו, אנטוניו רודיגר, פרלאן מנדי, פדריקו ואלוורדה, אורליאן טשואמני, ג’וד בלינגהאם, רודריגו, ויניסיוס וקיליאן אמבפה.