הישראלי הרשים ובמסירה גאונית סידר את הראשון לאוסטרים ב-3:3 עם טוונטה. בתום 4:5 בסיכום, הקשר וחבריו יפגשו את דינמו קייב בפלייאוף ליגת האלופות

אוסקר גלוך ורד בל זלצבורג סיימו הערב (שלישי) בשוויון 3:3 מול טוונטה, ואחרי שניצחו אותה 1:2 במשחק הראשון, עלו לפלייאוף ליגת האלופות עם 4:5 בסיכום שני המשחקים. הישראלי בישל במסירת ענק את השער הראשון של האוסטרים במשחק.
ההתמודדות באצטדיון דה גרולש וסטה, המגרש הביתי של טוונטה, נפתחה במעמד צד אחד. האוסטרים שלטו לחלוטין בכדור כמעט לכל אורך המחצית הראשונה. בדקה ה-17, זלצבורג עלתה לראשונה על לוח התוצאות, אחרי שגלוך הקפיץ כדור גאוני למוריץ קיוגור והאחרון הכניע את לארס אונרשטאל.
שמונה דקות בלבד חלפו ודורגלס ננה הכפיל את היתרון של האורחת. בניגוד גמור למהלך המשחק, ההולנדים הצליחו לצמק את התוצאה וקבעו 2:1 משער של מיס הילגרס לקראת סיום החצי הראשון. חצי דקה בלבד מפתיחת המחצית השנייה, מוסא קונפולו יאו סידר 1:3 לאוסטרים, שנראה היה שהם בדרך הבטוחה לפלייאוף ליגת האלופות.

אבל, ההולנדים לא אמרו נואש. בדקה ה-64 היה זה אלכץ ון הורנבק שצמצם ל-3:2, ובדקה ה-87 סם סטיין הבקיע גול דרמטי והשווה את התוצאה ל-3:3. טוונטה רצתה להדהים והייתה רחוקה שער אחד בלבד מלכפות הארכה, אך לחץ מאסיבי על השער של יאניס בלאסוויץ’ בתוספת הזמן לא עזר.
המשחק הסתיים ב-3:3, ואחרי 4:5 בסיכום, אוסקר גלוך ורד בול זלצבורג הבטיחו את השתתפותם בפלייאוף ליגת האלופות, שם מחכה להם דינמו קייב. האוסטרים ירצו להשלים את המשימה ולהעפיל לשלב הבתים של הצ’מפיונס ליג בפעם השישית ברציפות.

הישראלי, שנמצא במומנטום טוב אחרי השלושער שכבש בליגה לפני שלושה ימים, יעשה הכל כדי להגיע פעם נוספת לשלב הבתים של המפעל הנחשק. בעונה שעברה, הקשר רשם שש הופעות ופתח בהרכב בכל משחקי זלצבורג בצ’מפיונס ליג.
פרט להופעות, גלוך גם כבש שני שערים בליגת האלופות ב-2023/24, במשחקי החוץ מול בנפיקה ליסבון ואינטר, והוסיף בישול אחד מול הפורטוגלים בבית. הישראלי ירצה להמשיך להוסיף מספרים לסטטיסטיקה האישית שלו בבמה הגדולה ביותר בכדורגל האירופי גם בעונה הקרובה.
