יום חמישי, 18.12.2025 שעה 03:31

הנשים של ברזיל נקמו בספרד עם 2:4 ועלו לגמר

הסלסאו נקמו באלופת העולם על ההפסד בבתים והבטיחו מדליה כשיפגשו את ארה"ב בגמר. אדריאנה, פורטילו, קרולין ופארדס (ע') כבשו, צמד לפראיואלו מנגד

|
אדריאנה חוגגת (רויטרס)
אדריאנה חוגגת (רויטרס)

נבחרת ברזיל בכדורגל נשים נקמה אמש (שלישי) בגדול בנבחרת ספרד עם ניצחון 2:4 בחצי גמר הטורניר האולימפי, שהעניק לה מקום בגמר מול נבחרת ארצות הברית והבטיח עבורה מדליה.

כזכור, הסלסאו הפסידו רק לפני שישה ימים לספרדיות 2:0 בתום שלב הבתים והעפילו לשלב הנוקאאוט רק מהמקום השלישי, אך הפעם, ברגע האמת, הן דאגו להשיג את התוצאה הנכונה בדרך לפודיום האולימפי וקרב על מדליית הזהב.

המשחק נפתח בסערה כשכבר לאחר שש דקות בלבד, הברזילאיות עלו ליתרון בעזרת שער עצמי של בלמית נבחרת ספרד, אירנה פארדס ועל סף הירידה להפסקה גאבי פורטילו כבר הכפילה את התוצאה.

קרולין חוגגת (רויטרס)קרולין חוגגת (רויטרס)

החגיגה המשיכה במחצית השנייה כשאדריאנה קבעה 0:3 אדיר עבור הדרום-אמריקאיות בדקה ה-72. סלמה פראיואלו צימקה עבור לה רוחה בדקה ה-85, אך קרולין קבעה 1:4 ענק לברזילאיות בדקה הראשונה של תוספת הזמן. בדקה ה-102, עמוק בתוך תוספת הזמן הארוכה של המשחק, פראיואלו השלימה צמד וקבעה את תוצתא הסיום 2:4 מוחץ לברזיל שהעפילה.

כעת, הסלסאו עתידות לפגוש בגמר הגדול את נבחרת ארה”ב, שגברה 0:1 על גרמניה בחצי הגמר השני מוקדם יותר על הזכות לקרוא לעצמן אלופות אולימפיות במשחקים האולימפיים 2024.

נפלא: הקפיצות של דופלנטיס מגיל 7 עד היום



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */