יום שבת, 17.01.2026 שעה 13:03
לוח תוצאות

ליאור לזרוביץ מונה למאמן נערים ב' של טוברוק

המאמן בן ה-36, שעבד בשנתיים האחרונות כמאמן בקבוצות הצעירות במחלקת הנוער של מכבי תל אביב ומחזיק בתואר שני בחינוך ובהוראת מתמטיקה, מונה לתפקיד

|
ליאור לזרוביץ  (באדיבות בית
ליאור לזרוביץ (באדיבות בית"ר טוברוק)

מאמן חדש לקבוצת נערים ב' של בית"ר טוברוק לעונת המשחקים 2024/25. במועדון החליטו לצרף את ליאור לזרוביץ, בן ה-36, בעל תעודת Uefa Elite ובעל תואר שני בחינוך ובהוראת מתמטיקה. יאמן בעונה הקרובה את שנתון 2009 ויפתח עם קבוצתו במשחק חוץ מול הפועל כפר סבא (17/08) בליגת נערים ב' – על הבכירה.

בשנתיים האחרונות היה לזרוביץ למאמן בקבוצות ילדים ב' ו-ג' במחלקת הנוער של מכבי תל אביב ועוזר מאמן בקבוצת ילדים א'. בעבר, אימן גם במחלקת הנוער של הפועל תל אביב, הפועל ירושלים, מכבי שוהם, עירוני מודיעין ואף במועדון כדורגל שאיננו עוד – מועדון ספורט מודיעין, שם החל את קריירת האימון שלו.

לשון הודעת בית"ר טוברוק, לאחר החתמתו של המאמן: "ברוך הבא. ליאור לזרוביץ, מאמן קבוצת נערים ב' של המועדון. ליאור, בן 36,  אימן ב-18 השנים אחרונות במועדונים מכבי תל אביב, הפועל תל אביב, הפועל ירושלים, מודיעין ועכשיו בבית"ר טוברוק".

"לליאור תואר שני בחינוך והוראת מתמטיקה והוא בעל תעודת Uefa Elite. לזרוביץ ציין בהודעתו 'אני שמח להצטרף למועדון מפואר במחלקות הנוער כמו בית"ר טוברוק. מודה למועדון על האמון בי, אעשה הכל להחזיר בחזרה להוביל את הקבוצה לעונה מוצלחת'".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */