יום ראשון, 28.12.2025 שעה 04:14

דיווח: מתקפת סייבר קשה נגד ספורטאי המשלחת

על פי התקשורת הצרפתית, המשטרה המקומית אישרה כי נתונים אישיים של הספורטאים הישראלים, ביניהם בדיקות דם וססמאות אישיות, נחשפו ברשתיות החברתיות

|
המשלחת הישראלית במתחם המרכזי באייפל  (הוועד האולימפי)
המשלחת הישראלית במתחם המרכזי באייפל (הוועד האולימפי)

ספורטאי המשלחת הישראלית כנראה לא ידעו נחת עד היום האחרון של המשחקים האולימפיים בפאריס. לצד מחאות ואיומים מפורשים שקיבלו חברי המשלחת עוד לפני טקס הפתיחה, הערב (שבת) פורסם בתקשורת הצרפתית כי מתקפת סייבר חמורה הובילה לדליפת “פרטים אישיים רגישים” של הספורטאים. 

בדיווח, שפורסם במספר גופי תקשורת בצרפת ו”אומת על ידי המשטרה”, נכתב כי “נתונים אישיים רגישים הנוגעים לספורטאים הישראלים נחשפו ברשתות החברתיות ביום שישי, כאשר במשלחת הישראלית פנו למשרד למלחמה בפשעי סייבר בצרפת על מנת להסיר אותם”.

על פי הדיווח, אותו מידע כולל תוצאות בדיקות דם, שמות משתמש וססמאות של הספורטאים לשירותים שונים, כשחלק מהמידע פורסם ב’טלגרם’. בנוסף נכתב כי עוד אתמול נחשפו פרטים אודות שירותם הצבאי של חלק מהמשתתפים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */