יום רביעי, 17.12.2025 שעה 13:23
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

טורניר כדורגל מרגש נערך לזכרו של ירון זוהר ז"ל

ירון היה חייל מצטיין, ב-7 באוקטובר הוא נלחם שעות נגד מחבלים עד שנהרג. שיחק כדורגל מגיל 6 ואהד מכבי חיפה, ב-8.8 יתקיים טורניר מיוחד להנצחתו

|
ירון זוהר ז
ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)

היורו והקופה אמריקה הסתיימו, המשחקים האולימפיים שיכללו גם נבחרת ישראל מתקרבים וגם עונת הכדורגל הישראלית החדשה כבר בפתח. למרות כל אלה, בצל אירועי ה-7 באוקטובר והמציאות המורכבת של המדינה, אנחנו תמיד נעים בניסיון לשלב בין הספורט ו”החיים הרגילים”, לבין המלחמה, החטופים והחיילים שלנו. מי שמסמל בצורה הכי מרגשת את העניין, הוא ירון זוהר ז”ל.

ירון היה חייל מצטיין בגדוד 13 של גולני, שבאותה שבת ארורה שהה בבסיס שלו בעוטף עזה. עם האזעקות הראשונות והמטחים הרבים, הוקפצו מחלקת המרגמות ובניהם ירון, שתפקד כטען. הוא וחבריו נלחמו שעות, הצליחו למנוע מהמוצב להיכבש וממחבלים רבים להיכנס לתוך קיבוץ ארז, אך ירון נפגע מרסיס פצמ”ר ונהרג.

עד גיוסו לצה”ל, ירון היה מאוהב בכדורגל. הוא אהד מכבי חיפה מילדות ולא פספס אף משחק. בנוסף, נרשם בגיל שש לחוג הכדורגל של הירוקים ובהמשך, עבר בכל קבוצות מחלקת הנוער של הפועל חיפה. כדי להנציח אותו בעזרת הדבר שהכי אהב, חברו של ירון יזם טורניר כדורגל לזכרו שיתקיים בתאריך ה-8.8, אליו התמלאה ההרשמה כבר אחרי יומיים מהרגע שנפתחה.

הטורניר לזכרו של ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)הטורניר לזכרו של ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)
תעודת ההצטיינות נוספת של ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)תעודת ההצטיינות נוספת של ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)

בטורניר ישתתפו שמונה קבוצות, כשבכל אחת מהן שמונה שחקנים. ראובן עטר, אגדת מכבי חיפה, שמע על הטורניר ועל סיפורו של ירון והחליט להגיע לטורניר ולכבד גם הוא את זכרו. אלי דוקורסקי ראש עיריית קריית ביאליק, שם יתרחש הטורניר, צפוי להיות נוכח ולחלוק כבוד לירון.

אחרי שקבוצתו גברה 0:3 על הפועל באר שבע במשחק האירופאיות, ברק בכר בצעד מעורר השראה בחר בסוף המשחק לדבר קודם כל על ירון: “לפני הכל אני אתחיל במשהו חשוב, אנציח אוהד שנפל והיום זה ירון זוהר ז"ל שהיה חייל מצטיין בגדוד 13 של גולני, נלחם שעות מול מחבלים והרג עשרות מהם, קיבל רסיס מפצמ”ר ונהרג במקום. בנוסף, דודה שלו היא האוהדת מספר אחת של מכבי חיפה והיא נאבקת על חייה בימים אלה, אני שולח לה חיזוקים”.

כאמור, טורניר הכדורגל לזכרו של ירון זוהר ז”ל יתקיים ב-8.8 ברחוב ההגנה 22, קריית ביאליק. הטורניר יתחיל בהתכנסות של כל המשתתפים וגם בטקס בשעה 17:00. כל שחקן יקבל חולצה ושלושת הקבוצות שיסיימו במקומות הראשונים יזכו גם במדליות.

ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)
ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)
ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)ירון זוהר ז"ל (עמי זוהר)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */