יום רביעי, 14.01.2026 שעה 04:48

בצ'אנס האחרון לתואר? רפא הפסיד בגמר באסטד

מלך החימר, שבגיל 38 עשה דרך מרשימה בטורניר בשבדיה, היה הפעם חסר תשובות מול בורג'ס הפורטוגלי (51) שחגג עם 3:6, 2:6. כעת: פניו של רפא לפאריס

|
רפאל נדאל (רויטרס)
רפאל נדאל (רויטרס)

בגיל 38 ואחרי יותר משנתיים מאז התואר האחרון שלו וכמובן הגמר האחרון, רפאל נדאל הגיע היום (ראשון) לגמר טורניר באסטד בשבדיה אחרי מסע מרשים, אולם נונו בורג’ס הפורטוגלי (51) היה כבר מעל ליכולת של מלך החימר, שצפוי לתלות את המחבט בסוף השנה.

בורג’ס, שחגג את התואר הראשון בקריירה, עשה זאת דווקא מול אגדת החימר אחרי 3:6, 2:6 מרשים, כשהיום רפא המותש כבר היה רחוק משיאו, טעה לא מעט וגם לא הצליח למצוא יציבות, אך עדיין הפורטוגלי בן ה-27, שיעלה למקום ה-42 בעולם, שיחק בצורה איכותית והשאיר את הספרדי הוותיק חסר אונים אחרי שענה לו כמעט על כל חבטה.

בכל אופן, נדאל אולי פיספס את הצ’אנס האחרון לחגוג תואר נוסף בקריירה, כשיישאר כרגע עם 92 תארים והפנים שלו כמובן לעבר הטורניר האולימפי בפאריס, שם יתמודד ביחידים וכמובן גם בטורניר הזוגות יחד עם קרלוס אלקראס בשיתוף פעולה נוצץ ביותר.

גם רפא, שעשה מסע באמת מרשים עם כמה קאמבקים, ראוי למחמאות על השבוע הטוב שעשה, במיוחד במצבו הפיזי הלא פשוט עם שלל הפציעות האחרונות. מעטים האמינו שהוא עוד יכול לזכות בתואר כלשהו, אפילו בטורניר כזה קטן על סך 250 נקודות דירוג, אולם נדאל עבר שלב אחרי שלב והיה קרוב מאוד לעוד תואר קטן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */