יום שישי, 02.01.2026 שעה 14:07

זלצמן כשיר ויוכל להשתתף במשחקים בפאריס

הרוכב, ששבר את ידו ונותח, עבר בהצלחה את מבחן הכשירות שהכריע כי הוא יוכל להתחרות וייחל ב-29.7. "אעשה את המיטב להצליח בתחרות היוקרתית ביותר"

|
תומר זלצמן. (צילום- Kuestenbrueck BRA)
תומר זלצמן. (צילום- Kuestenbrueck BRA)

הוועד האולימפי בישראל הודיע היום (שבת) כי רוכב האופנים תומר זלצמן עבר את מבחן הכשירות בהצלחה לאחר שספג פציעה בידו ויוכל להשתתף במשחקים האולימפיים בפאריס.

זלצמן ייחל להתחרות במסגרת המשחקים ב-29 ביולי לאחר שעבר ניתוח. הרוכב אמנם שבר את ידו, אך נותח וכאמור יהיה כשיר להופעתו בפאריס. הוא מצידו אמר: “שמח מאוד שעברתי את מבחן הכשירות בהצלחה. עברתי פציעה ששיבשה את ההכנות המסכמות שלי למשחקים האולימפיים”.

“בכל תהליך ההחלמה הייתי בטוח שאתגבר על הפציעה ואני שמח שאכן זה מאחוריי. אני עדיין נמצא בתהליך ההחלמה אבל בהחלט כשיר להתחרות. אני מבטיח לעשות את המיטב כדי להצליח בתחרות היוקרתית ביותר בקריירה שלי”.

שחקני הנבחרת מתאקלמים בכפר האולימפי



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */