דיווח: החלוץ שחזר מהשאלה בברייטון, מותיר רושם חיובי, כמו גם פאייה שבמועדון עצרו בינתיים את מכירתו. בקטלוניה חוששים מ"הגרוע מכל" עם אראוחו

ברצלונה בעיצומן של ההכנות לעונה הקרובה. האנזי פליק העביר שני אימונים ביום חמישי ואתמול (שבת) כדי להכניס את שחקניו החדשים לכושר, שבועיים לפני הטיסה לארה"ב ומשחקי ההכנה מול מנצ’סטר סיטי, ריאל מדריד ומילאן. בינתיים, ובזמן שבארסה בסגל חסר, אנסו פאטי ומיקה פאייה מפתיעים את המאמן הגרמני.
לפי ‘מונדו דפורטיבו’, פאטי שחזר מהשאלה בברייטון ומקווה להרשים כדי להישאר בבארסה העונה, שמר על כושר בשבועות האחרונים עם חברו, אלחנדרו באלדה, שהחלים מפציעה – סיטואציה שהחלוץ בן ה-21 מכיר היטב.
בבארסה הכינו לפאטי תוכנית עבודה מיוחדת במטרה לחזור לעצמו אחרי שמיעט לשחק בברייטון. מאמן הכושר, פפה קונדה, שהגיע הקיץ מסביליה, עובד צמוד עם פאטי, עוקב אחרי ההתקדמות שלו והחלוץ יקבל הזדמנות להרשים גם במשחקי ההכנה. זה לא סוד שלבארסה אין קיצוני שמאלי ברמה גבוהה, בצל ההתעניינות בניקו וויליאמס.
| Hansi Flick was very POSITIVELY surprised by Mikayil Faye and Ansu Fati during the first training sessions. @RogerTorello pic.twitter.com/1xf1J7wRlx
— Managing Barça (@ManagingBarca) July 14, 2024
באשר לפאייה שחוגג היום יום הולדת 20, הוא כבר היה אמור להימכר לפורטו, אבל בבארסה עצרו את זה בשלב זה. הבלם הציג יכולת גבוהה תחת רפא מארקס בקבוצת המילואים בעונה שעברה ובמועדון רוצים לבחון אותו היטב בתקופת ההכנה.
במקביל, בבארסה יחכו לראות מה מצבו של רונאלד אראוחו שנפצע במהלך הקופה אמריקה. נבחרת אורוגוואי סיימה הלילה במקום השלישי, ועם סיום הטורניר בקטלוניה מחכים לערוך בדיקות רפואיות לבלם כדי לגלות בדיוק מה מצבו.
Hansi Flick is eager to know the recovery time of Araujo's injury. Flick counts on him despite the interest from other top clubs. The new coach has him in his plans.
— Barça Universal (@BarcaUniversal) July 14, 2024
— @sport pic.twitter.com/nz0kWwg0yg
לפי ‘ספורט’ נטען כי בבארסה חוששים מהגרוע מכל בכל הנוגע לבלם, עליו בונה פליק. בצל המו"מ להארכת החוזה שעדיין לא הושלם ובזמן שהאורוגוואי מעורר עניין רב, הגרמני רואה בו כחלק חשוב מההגנה לעונה הקרובה.