מערכת ONE
|

קיליאן אמבפה (רויטרס)
רק אתמול (רביעי) ריאל מדריד הודיעה רשמית על מועד ההצגה של קיליאן אמבפה בסנטיאגו ברנבאו, שתיערך בטקס חגיגי ומיוחד ב-16.7 בשעה 13:00. היום הבלאנקוס כבר החלו למכור חולצות של הכוכב עם הספרה ‘9’ באתר הרשמי של המועדון, שלא עמד בעומס שנוצר.
בחנות המקוונת של ריאל מדריד, חולצה נמכרת במחיר התחלתי של 120 אירו, כשכל תוספת כמו סמל ה’לה ליגה’ או סמל ליגת האלופות תקפיץ את המחיר בעשרות אירו נוספים. למרות שבבלאנקוס התכוננו לכך במשך שבועות ארוכים, הביקוש הגבוה לחולצות אמבפה גרם לעומס גולשים באתר, עד כדי כך שהרוכשים של המוצר הספציפי של הכוכב קיבלו הודעה שהמשלוח שהזמינו יתעכב ב-4-6 שבועות נוספים, מעבר לזמן הרגיל.
לשם ההשוואה, אוהדי ריאל שינסו לקנות חולצה של כוכבים אחרים כגון ג’וד בלינגהאם, ויניסיוס או רודריגו, יקבלו הודעה שזמן האספקה יתעכב ב-3-4 ימי עבודה נוספים בלבד. לכן, מי שמעוניין להשיג חולצה חדשה ורשמית של החלוץ הצרפתי, ייאלץ לחכות למעלה מחודש לאספקתה, בהשוואה לכוכבים אחרים.
ההערה המסומנת על העיכוב במשלוח (צילום מסך)באתר הרשמי ניתן לרכוש גם את החולצות החדשות של השחקנים שהחליפו את מספרם. למשל, אדוארדו קמאבינגה שילבש ‘6’ במקום ‘12’, ארדה גולר שספרתו תהיה ‘15’ ולא ‘24’, ופדריקו ואלוורדה שעל גבו תופיע הספרה ‘8’ במקום הספרה ‘15’ שהופיעה עד כה.
בתוך כך, בקבוצה מקווים ששיא רכישת החולצות של אמבפה ישבור את שיא המועדון, ושגם הנוכחות של האוהדים בטקס ההצגה של הכוכב תגיע למעל 80,000 אנשים ותעקוף את ההצגה של כריסטיאנו רונאלדו ב-2009.
החולצה של אמבפה באתר הרשמי של ריאל מדריד (צילום מסך)