יום ראשון, 12.04.2026 שעה 19:44
ליגה לאומית 25-26
5830-6528מכבי פ"ת1
4933-4428מכבי הרצליה2
4631-4128הפועל ראשל"צ3
4642-4928הפועל כפר שלם4
4334-4228הפועל ר"ג5
4134-3228בני יהודה6
3934-3928מ.ס קריית ים7
3537-3228הפועל כפ"ס8
3436-2828הפועל רעננה9
3348-4528מכבי יפו10
3336-3328מ.ס כפר קאסם11
3344-2928הפועל עפולה12
3140-3028עירוני מודיעין13
3038-2928הפועל עכו14
2844-3428הפועל נוף הגליל15
2342-3128הפועל חדרה16

עיריית עכו: העמותה חילקה כספים ללא כל ביסוס

בדרך למשפט? בעירייה שלחו מכתב לפני תביעה לחברי העמותה, שלכאורה חילקו מאות אלפי שקלים ביניהם ולגורמים ללא ביסוס והרשאה, ופגעו בקידום הקבוצה

|
שחקני עכו (ראובן שוורץ)
שחקני עכו (ראובן שוורץ)

לא שקט בעיר עכו. העירייה שלחה היום (ראשון), מכתב התראה לעמותת הפועל עכו שחבריה לכאורה חילקו כספים ביניהם ולגופים שונים בסך של מאות אלפי שקלים, בנוסף לליקויים רבים בניהול העמותה. על המכתב חתום עו"ד איתמר סונינו, מ"מ ראש העיר עכו.

במכתב נטען: “כיום, לאור דרישות ומסמכים שהוצגו במסגרת המו"מ, לרבות מכתבים שונים עם חתימות בניגוד להרכב החתימות, ותוך התחייבויות שחוקיותן מוטלת בספק) שאף לא עברו אישור המוסדות הרלוונטיים (עולה חשש כי העמותה חילקה או מבקשת לחלק סכומי כסף לא הגיוניים על בסיס הסכמים שלכאורה נערכו עם אותם גורמים שהיו חברים בעמותה ובוועד המנהל – כאשר מדובר בהוצאה של מאות אלפי שקלים ללא כל ביסוס”.

“לא למותר לציין כי חלוקת כספים, וודאי לא סבירה ושאיננה במהלך העסקים הרגיל לחברי העמותה, חברי וועד וגם מי שכיהנו בעבר בתפקידים שונים במוסדות הסטטוטוריים של העמותה, מהווה חלוקה אסורה לכל דבר ועניין”.

שחקני הפועל עכו (לילך וויס-רוזנברג)שחקני הפועל עכו (לילך וויס-רוזנברג)

“חמור מכך, מהמידע שנמסר עולה כי ישנם חברים בעמותה אשר טוענים כי כלל לא הכירו הסכמים או התחייבויות מסוג זה. כי הסכם שכזה לא הובא לידיעתם וברי כי לא היו מאשרים הסכמים מסוג זה, שסותרים את הוראות החוק ומטרות העמותה. טענה זו, רק מחמירה את מעשי הוועד המנהל, המנכ"ל והגופים אשר נטלו חלק בהסכם זה”.

עוד צוין במכתב, כי אם יתגלה שאכן בוצעה חלוקה אסורה של כספים, בכוונת העירייה להשתמש בכל הכלים העומדים לרשותה על מנת למצות את הדין עם האחראים. בנוסף, הועלתה דרישה לקבל את הפרוטוקולים, העסקאות וההסכמים השונים שנחתמו, ונכתב כי לא תישלח התראה נוספת.

בנוסף, טען כי: “בכוונתנו לפעול בכל הערכאות הרלוונטיות על מנת למצות את הדין עם האחראים לכך, לרבות חברי הוועד ומנכ"ל העמותה החבים כנושאי משרה באופן אישי, וככל שיעלה כי אכן בוצעה החלוקה האסורה (מעבר לדרישה הנוכחית לקיים חלוקה שכזו) נפעל בכל הכלים העומדים לרשותנו. בשלב זה, הנכם נדרשים לשלוח בחוזר את הסכם העסקה שנחתם עם הגב' קרן בן נשר וכן את הסכם העברת הזכויות שנחתם כאשר הגב' קרן בן נשר מונתה כוועד המנהל של העמותה וכמובן את הפרוטוקולים שעל בסיסם נחתמו הסכמים אלו.

הקולקצייה הספורטיבית של נטע אלחמיסטר



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */