יום חמישי, 01.01.2026 שעה 07:49

אונס ג'אבור, ששיחקה עם צמיד פלסטין, הודחה

הטוניסאית, שהגיעה בשנתיים האחרונות לגמר בווימבלדון, סיימה את דרכה כבר בסיבוב ה-3 אחרי הפסד מפתיע 6:1, 7:6(4) לסביטולינה היהודייה-אוקראינית

|
אונס ג'אבור (רויטרס)
אונס ג'אבור (רויטרס)

אחרי ששנתיים הגיעה לגמר ווימבלדון, הפסידה ועל הדרך גם איכזבה את כל העולם הערבי שהחזיק לה אצבעות כדי שתעשה היסטוריה ספורטיבית עבור מדינות ערב, אונס ג’אבור הודחה היום (שבת) במפתיע מהגראנד סלאם היוקרתי כבר במסגרת הסיבוב השלישי.

אלינה סביטולינה, הטניסאית יהודייה-אוקראינית, הכניעה את יריבתה העדיפה, לפחות על הנייר, עם טניס נהדר, יעיל ואיכותי. אחרי שעה ו-21 דקות זה נגמר ב-1:6, 6:7(4) מרשים לטובת הטניסאית מאוקראינה (21 בעולם), שתמשיך לסיבוב הרביעי ולשבוע השני של התחרות היוקרתית.

אונס גאונס ג'אבור (רויטרס)

הטוניסאית (29) הקפידה במהלך כל משחקיה בתחרות היוקרתית לענוד על ידה את צמיד התמיכה בפלסטינים, כאשר גם במהלך המלחמה העלתה פוסט תמיכה בפלסטין. בכל אופן, ג’אבור, מדורגת 10 בעולם, שחולמת עדיין על מייג’ור ראשון בקריירה, תמשיך לחכות לפחות עד לגראנד סלאם הבא בארצות הברית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */