יום שני, 22.12.2025 שעה 01:54

הועדף על רובי קין: יאנסן מונה למאמן פרנצווארוש

המאמן שעזב לאחרונה את מכבי תל אביב קושר לאימון קבוצתו של מוחמד אבו פאני, אך לבסוף מי שקיבל את התפקיד הוא פסקאל יאנסן, שאימן לאחרונה באלקמאר

|
פסקאל יאנסן (רויטרס)
פסקאל יאנסן (רויטרס)

רובי קין כבר לא יגיע לפרנצווארוש. המאמן האירי שעזב את מכבי תל אביב היה מועמד לאחרונה לאימון קבוצתו של מוחמד אבו פאני, אך היום (חמישי) היא מינתה את פסקאל יאנסן לתפקיד.

ההולנדי חתם על חוזה בקבוצה ההונגרית עד 2026. יאנסן בן ה-51 עבד בתחילת הקריירה כמאמן במחלקות הנוער של הארלם, ויטסה ארנהיים וספרטה רוטרדם.

בהמשך, שימש כעוזר מאמן באל ג’זירה ואל ווהדה מאיחוד האמירויות ובספטרה רוטרדם, עבד במחלקת הנוער של פ.ס.וו איינדהובן עד שמונה לעוזר המאמן של אלקמאר.

אחרי קצת יותר משנתיים כעוזר המאמן של אלקמאר, הוא קיבל את תפקיד המאמן הראשי. הוא פוטר מהתפקיד בינואר האחרון וכעת, חמישה חודשים לאחר מכן הוא מקבל תפקיד חדש.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */