יום רביעי, 14.01.2026 שעה 13:29

רשמי: אמיר שלח מונה לעוזר מאמן נבחרת ישראל

כפי שנחשף ב-ONE: בלם העבר יהיה חלק מהצוות של רן בן שמעון בנבחרת ישראל, אחרי שגם גל כהן מונה לעוזר המאמן. מחר יעביר את אימון הבכורה בשפיים

|
אמיר שלח, רן בן שמעון  (חגי מיכאלי ורדאד ג'בארה)
אמיר שלח, רן בן שמעון (חגי מיכאלי ורדאד ג'בארה)

אמיר שלח יצטרף לנבחרת ישראל כעוזר מאמן לצד רן בן שמעון, כפי שנחשף ב-ONE. גם שרן ייני היה מועמד לתפקיד, אבל בסופו של דבר שלח הצטרף לצוות, כאשר עוד קודם לכן מונה גם גל כהן לעוזר מאמן נוסף.

לשלח יש 85 הופעות במדי נבחרת ישראל, כאשר הופעת הבכורה שלו הייתה מול נבחרת חבר העמים במשחק ידידות באצטדיון טדי בו הפסידה הנבחרת 2:1. המשחק האחרון של שלח במדי הנבחרת היה ב-0:0 מול נבחרת בוסניה הרצגובינה ב-1.9.2001.

מחר שלח יעביר את האימון הראשון שלו תחת הדרכתו של רן בן שמעון בבית הנבחרות בשפיים שם הנבחרת תעשה יומיים אימונים מרוכזים, ומשם תצא להונגריה שם תשחק שני משחקי ידידות מול הונגריה ובלארוס.

גל כהן אימן לפני מספר חודשים את בית”ר ירושלים. בלם העבר בן ה-41 שפרש ממשחק ב-2015 במדי הפועל חיפה החל את דרכו כמאמן בנוער של הפועל רעננה בין 2017 ל-2019, ובהמשך מונה לעוזר המאמן של הקבוצה מהשרון בבוגרים.

כהן אימן את הקבוצה הבוגרת של רעננה ב-2020 והחל מ-2021 עד 2024 שימש כעוזר מאמן בבית"ר ירושלים. ב-1 בפברואר מונה למאמן הראשי של הקבוצה הירושלמית לאחר עזיבת יוסי אבוקסיס, אבל לאחר שלושה משחקים בהם הקבוצה הפסידה הוא פוטר והוחלף על ידי ברק יצחקי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */