מערכת ONE
|

באאנה וסורלות' (האתר של ויאריאל)
ויאריאל בדרך לעוד קיץ שבו כמה מהשחקנים שלה יהיו מחוזרים מאוד. הבולטים שבהם צפויים להיות אלכס באאנה ואלכסנדר סורלות’, כשהאחרון צפוי לסיים את העונה כמלך שערי הליגה הספרדית (23) בזכות הרביעייה שכבש נגד ריאל מדריד, והראשון הוא כרגע מלך הבישולים של העונה (12).
בספרד חשפו את סעיפי השחרור של השניים, כאשר זה של באאנה הוא בגובה 60 מיליון אירו, והצוללת הצהובה תעשה כל שביכולתה כדי לשמור אותו אצלה. במקרה של הנורבגי, סעיף שחרורו עומד על 38 מיליון אירו, מחיר סביר לגדולות של ספרד ואירופה, כשבאתלטיקו מדריד כבר הביעו עניין.
ויאריאל שילמה רק שמונה מיליון אירו ועוד שניים בבונוסים עבור החלוץ בן ה-29, כך שאם הוא יעזוב הקבוצה עדיין תעשה רווח נקי של כ-30 מיליון אירו. במועדון כמובן מעדיפים שימשיך, אך הקושי הכלכלי עלול לעשות את שלו. מצד שני, סורלות’ כבר אמר שהיה רוצה ליהנות במקום אחד ובפרויקט לטווח ארוך אחרי לא מעט מעברים ושינויים בקריירה.
טופ 5 לה ליגה: לאנגה עם טיל קרקע אוויר