יום שני, 22.12.2025 שעה 01:16

"יהיה קשה מאוד": הכוכב רוצה להשאיר את גלזר

בסרביה טוענים כי האלופה תנסה לשמור על השוער שמבוקש בצרפת: "אחד משחקני המפתח, הפך ללהיט של הקבוצה". אם יישאר הוא עשוי לשתף פעולה עם קשר איראני

|
עומרי גלזר (האתר הרשמי של הכוכב האדום)
עומרי גלזר (האתר הרשמי של הכוכב האדום)

בקיץ שעבר נבנתה מעין מושבה ישראלית בכוכב האדום בלגרד. ברק בכר מונה למאמן והביא עמו צוות שלם, כשאחד הצעדים הראשונים שלו היה לשלוח בהשאלה את השוער והקפטן מילאן בוריאן ולהחתים את עומרי גלזר. בעוד המאמן כשל ופוטר במהלך העונה, השוער הפך לאחד מעמודי התווך של אלופת סרביה והמשיך את הצמיחה המטאורית שלו בין הקורות.

הדיווחים על הצעד הבא לא איחרו להגיע. סביליה ושטרסבורג כבר הגישו עליו הצעות רשמיות לפי כלי התקשורות בסרביה, כשהכוכב דורשת תמורתו 4-5 מיליון אירו, אחרי ששילמה 1.2 מיליון אירו להפועל באר שבע בקיץ הקודם. אבל האם יש סיכוי שגלזר בכל זאת יישאר בבלגרד בעונה הבאה? לפי ה’אינפורמר’ זו אחת המטרות המרכזיות של הקבוצה לקראת הקיץ הקרוב.

“ראשי הכוכב האדום רוצים להשאיר את גלזר, אבל יהיה קשה מאוד לשמור עליו”, נכתב הבוקר (רביעי). “הוא אחד משחקני המפתח והציל את הקבוצה פעמים רבות, כשהשחקנים סומכים עליו הכול קל יותר”. צריך לציין כי גלזר מחזיק בחוזה בבלגרד וההחלטה האם לקבל את ההצעות נתונה בלעדית להנהלה. “המועדון שוקל מה לעשות, זה קשה”, הוסיפו.

עומרי גלזר ושחקני הכוכב האדום (הכוכב האדום)עומרי גלזר ושחקני הכוכב האדום (הכוכב האדום)

כך או כך, בוריאן יחזור בקיץ לכוכב האדום אחרי השאלה בסלובן ברטיסלבה. “זה ייצור בעיה אפשרית”, המשיכו ב’אינפורמר’. “המועדון יחזיר את בוריאן כגיבוי, השאלה איך הוא יגיב לתפקיד החדש שלו כמחליף, אולי של גלזר. הישראלי הפך ללהיט של הקבוצה”. סביר להניח כי לסרבים יהיה קשה לסרב להצעה כספית גבוהה, אבל בבלגרד עדיין מקווים שיישאר.

ובעניין אחר, אם גלזר יישאר הוא עשוי לשתף פעולה עם שחקן איראני. האדומים מעוניינים לצרף את שחקן ההתקפה מוחמדג’וואד חוסיינג’אד בן ה-20, שבעונה הנוכחית רשם שני שערים וחמישה בישולים ב-22 הופעות במדי ספהאן. האיראני היה על הרדאר של הכוכב זמן רב וכבר משחק בנבחרת הלאומית הבוגרת, כשהכוכב צפויה לרכוש אותו תמורת סכום לא גדול מדי.

“אין ספק שהקיץ הזה יהיה דגש על חיזוקים בכירים, שיובאו כדי לעשות את ההבדל ולחזק את הקבוצה לליגת האלופות”, צוטט ב’אינפורמר’ גורם במועדון. כזכור, כשבכר הגיע בקיץ הקודם המטרה הייתה ללכת רחוק מאוד בליגת האלופות, המאמן ביצע רכש מסיבי ויקר, אבל נכשל בשלב הבתים ואלופת סרביה תרצה הפעם לעמוד במטרות, אולי יחד עם גלזר.

גולדברג ועומרי גלזר משחקים בנינטנדו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */