יום שני, 22.12.2025 שעה 20:41
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2214-2614מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

דגו: מי שבפסגה זו הקבוצה הטובה ביותר בארץ

מאמן מכבי חיפה אחרי ה-1:0 למכבי ת"א: "חייב לפרגן להם. בטוח שאחזור". רפאלוב: "אנו ללא ספק קבוצת כדורגל טובה יותר, אך אליפות לוקחים אחרי עונה"

|
מסאי דגו על הקווים (עמרי שטיין)
מסאי דגו על הקווים (עמרי שטיין)

חלום האליפות הרביעית ברציפות של מכבי חיפה מתרחק מאוד. אחרי ארבעה ניצחונות רצופים, החבורה של מסאי דגו נכנעה 1:0 למכבי תל אביב הערב (שבת) בגלל שער בפנדל של ערן זהבי והיא במרחק של שמונה נקודות מהצהובים כשנותרו שלושה מחזורים עד לסיום העונה. 

מסאי דגו: “מאוד מאוכזב. אם אני אגע במשחק, פתחנו טוב כמו שרציתי. רבע שעה היינו חייבים לייצר איזה שער, אחרי זה הגיע הפנדל משום מקום. היינו המון פעמים בשליש האחרון, אבל לא עשינו שום דבר. קיבלנו החלטות לא טובות, אין מה לעשות. רוצה לתת מילה טובה למכבי תל אביב. יש משחקים שצריף לשחק כדי לקחת אליפות, הם באו היום והציגו משחק הגנה”. 

“מה קרה אחרי הפנדל? מסכים שזו לא הייתה אותה קבוצה. שלטנו, הם נתנו לנו הרגשה נוחה, מבחינה התקפית היינו ביום לא טוב. זה חבל. חייב לפרגן לשחקנים שלי, כולם נתנו פה 200 אחוז. ידעתי שהם יבואו יותר זהירים וקומפקטיים. הם ידעו שהמשחק קריטי, ניצחו, צריך לפרגן להם. משחק פחות טוב שלנו. זהו, ממשיכים”. 

מסאי דגו (עמרי שטיין)מסאי דגו (עמרי שטיין)

“מי שבמקום הראשון, זו הקבוצה הטובה ביותר בישראל. הם במקום הראשון ואני חייב לפרגן להם. העונה הזו אני מרגיש כאילו היא חמש שנים, אבל אסכם בסוף. השחקנים שלי נתנו 200 אחוז וניסו, הגענו למצבים. ב-20 דקות הראשונות אני חושב שהיינו חייבים לייצר שער. יש פה יריבה שבאה עם מערך שונה ושיחקה נכון, היינו צריכים להיות חכמים. אני לא יכול להאשים את השחקנים שלי, הם רצו בכל רגע לחזור ולהשוות, צריך להמשיך הלאה. יש פה יריבה שבאה ונתנה, צריך לפרגן לה.

“המשך העונה? ברור שהסיכויים אפסיים, אבל אנחנו מייצגים מועדון גדול ואני אמשיך עד הסוף. מי שיהיה מוכן ישחק, מי שלא יזוז הצידה. יש פה מועדון גדול ובמיוחד הקהל שבא ונתן הצגה, נמשיך עד הסוף. עברתי תהליך מאז שבאתי, באתי עם חששות והמון ביטחון עצמי, אני יודע שיש פה המון שחקנים שלא מהכדורגל הישראלי עם אישיות חזקה, אבל הרגשתי מהרגע הראשון שהם איתי. מאוד נהניתי העונה, יש לנו עוד שלושה משחקים ואני מאמין שהעתיד יהיה טוב יותר. פחות חשבתי מה יקרה אם אקח אליפות, רציתי לצמצם את הפער ומה שיהיה אחרי אלוהים גדול. מאוד אוהד את יעקב שחר ואני בטוח ביום מן הימים שאחזור לפה שוב”, הוסיף.

שחקני מכבי חיפה (עמרי שטיין)שחקני מכבי חיפה (עמרי שטיין)

ליאור רפאלוב סיכם: “בגלל זה משחק הכדורגל הכי פופולרי בעולם, כשלא טובים מנצחים. מאכזב מאוד, שלטנו לאורך כל המשחק. באופן אישי תחילת המשחק הייתי יכול כבר להוביל, אבל הרגשות עכשיו מאוד קשים של כולם, גם בחדר הלבשה. כולם בשקט מעכלים, מכבי תל אביב ידעה לקחת העונה שלוש נקודות גם ברגעים פחות טובים, ואני חושב שזה מה שעשה את ההבדל. אפשר לברך אותם, עם כל הצער שבדבר”.

“אנחנו בראש מורם, גאים, עונה מאוד ארוכה ומורכבת עברנו השנה, נעשה סיכום בסוף העונה, אבל אם מתייחסים רק להיום אז אני גאה בחבר’ה. במבחן התוצאה נכשלנו, אבל הדרך שלנו הייתה דרך טובה. האם מכבי חיפה קבוצת כדורגל יותר טובה ממכבי תל אביב? ללא ספק, אבל אליפות לוקחים אחרי עונה שלמה ומגיע להם כל הברכות. מאוד מקווה להביא תואר למכבי חיפה, זה החלום שלי”, הוסיף. 

ליאור רפאלוב (רדאד גליאור רפאלוב (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
/* LAST / NEXT ROUNDs */