יום רביעי, 08.04.2026 שעה 06:39
ליגה לאומית 25-26
5728-6327מכבי פ"ת1
4632-4127מכבי הרצליה2
4330-3827הפועל ראשל"צ3
4340-4627הפועל כפר שלם4
4134-3228בני יהודה5
4032-3927הפועל ר"ג6
3832-3727מ.ס קריית ים7
3345-4427מכבי יפו8
3335-3327מ.ס כפר קאסם9
3335-2727הפועל רעננה10
3237-3127הפועל כפ"ס11
3243-2827הפועל עפולה12
3137-2827עירוני מודיעין13
3035-2827הפועל עכו14
2844-3428הפועל נוף הגליל15
2339-2927הפועל חדרה16

"לקחו אותי פרויקט, חושבים שהכל מותר להם"

אחרי שהורחק בפעם החמישית העונה, רייכרט תקף את השופטים במונולוג: "נמאס מהשיפוט המוטה, לוקחים את החוק לידיים, הגיע הזמן שנפסיק לקבל בשתיקה"

|
בן רייכרט עם הכדור (חגי מיכאלי)
בן רייכרט עם הכדור (חגי מיכאלי)

כדורגלן עירוני רמת השרון, בן רייכרט שהורחק אמש (שלישי) בפעם החמישית העונה במשחק ההפסד של קבוצתו להפועל נוף הגליל, הביע הערב תסכול ושיתף ההרגשות ובהשתלשלות האירועים שהובילה להרחקתו, כשכמו כן בקבוצה קיים כעס גדול.

רייכרט כתב: “אני בן רייכרט, שחקן הפועל רמת השרון. כן, אותו ‘בעייתי’ המפורסם. לא פעם שמעתי את הכינוי הזה מוטח בי, ראיתי את האצבעות המאשימות, שמעתי את הלחישות מאחורי הגב”.

“אומרים שאני אשם. רוב הצהובים והאדומים שלי מוצדקים, אני מודה. טעויות עשיתי, אחריות לקחתי. בכל הזדמנות, בכל במה אפשרית, דיברתי בגלוי על הקשיים שלי, על הרצון שלי להשתפר. אבל יש גבול. גבול לדעות קדומות, לטינות, ולרצון עיוור ‘להעמיד אותי במקום’.

“במשחק האחרון, חוויתי שוב את הצד האפל של הכדורגל הישראלי. לתחושתי צוות השיפוט הפכו אותי ואת קבוצתי לפרויקט. עוד לפני שנכנסתי למגרש, שמעו שחקנים ואנשי צוות מהקבוצה את האיומים: ‘בשביל מה אתם מכניסים אותו? גם ככה ניתן לו אדום עוד חמש דקות. הינה רייכרט נכנס תכף נשלח אותו למקלחת מוקדמת״.

בן רייכרט (חגי מיכאלי)בן רייכרט (חגי מיכאלי)

“לא עוד. נמאס לי מהשיפוט המוטה, מהתחושה שהכל מותר להם. הם לוקחים את החוק לידיים, מנסים להשתלט על המשחק, לשכתב את המציאות. אני לא מושלם. טעויות עשיתי, ואמשיך לעשות. אני אדם, שחקן, חלק מהמשחק הזה שאני אוהב כל כך”.

“כואב לי, כואב לכולנו. הכדורגל הישראלי ראוי ליותר. ראוי לשופטים הוגנים, ראוי לאווירה ספורטיבית, ראוי לכך ששחקנים יישפטו על מעשיהם במגרש, לא על סמך סטיגמות ותדמיות מוטעות. הגיע הזמן לשינוי. הגיע הזמן להרים קול, לדרוש הוגנות וכבוד”.

“אני בן רייכרט, ‘הבעייתי’. אבל אני גם שחקן, אדם, ואוהד מושבע של הכדורגל הישראלי. ואני לא אשאר בשקט עד שהדברים ישתנו. בנוסף לכל מה שכתבתי קודם, חשוב לי להוסיף נקודה נוספת: במשחק האחרון, לא רק התנהגות השופט כלפי הייתה פסולה, אלא גם כלפי קבוצתי כולה. שני שערים חוקיים שלנו נפסלו בצורה שערורייתית, כפי שניתן היה לראות בבירור גם בשידור”.

“שני שחקנים הורחקו, שני אנשי צוות הורחקו, ושבעה שחקנים קיבלו כרטיסים צהובים - כל זאת במהלך אחד! (מצרף סרטון בסטורי הבא) קשה שלא לתהות האם מדובר היה ב’יצר נקמה’ מצד השופט, שהחליט להעניש אותנו בכל מחיר. האם זהו באמת הכדורגל שאנחנו רוצים? האם שופטים צריכים להיות אדונים למשחק, עם סמכות בלתי מוגבלת לפגוע בקבוצות ובשחקנים ללא עונש?”

“הגיע הזמן שנתעורר. הגיע הזמן שנפסיק לקבל בשתיקה שיפוט פסול וחסר תום לב. הגיע הזמן שנאבק למען כדורגל הוגן, ספורטיבי, שבו שחקנים ישפטו על מעשיהם במגרש, לא על סמך דעות קדומות ותדמיות מוטעות”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */