יום ראשון, 28.12.2025 שעה 12:00

בפעם ה-3: טורניר "שוהם" לזכרו של ויקי פרץ ז"ל

מרגש: שנה שלישית ברציפות למיזם לזכרו של שחקן העבר. אלמנתו, איריס פרץ, אמרה באירוע: "ויקי היה אחד מגדולי השחקנים בישראל, תמיד האמין בצעירים"

|
טורניר שוהם לזכרו של ויקי פרץ ז
טורניר שוהם לזכרו של ויקי פרץ ז"ל (אורי משיח)

זו השנה השלישית שבעיר שוהם מתקיים בחג הפסח טורניר לזכרו של שחקן העבר וכוכב נבחרת ישראל ויקי פרץ ז"ל. 

המיזם המרגש נערך כל שנה באצטדיון העירוני בשוהם ומאורגן על ידי דוד סמילה ומועדון כדורגל מכבי שוהם שוויקי ז"ל שימש בעבר כמאמן חלוצים במועדון. בטורניר השתתפו קבוצות הילדים של שמשון ת"א, הפועל לוד ומכבי שוהם. 

את האירוע כיבדו בנוכחותם שחקני ומאמני עבר ידועים כמו אלי כהן השריף, ניסים בכר, מנשה שמעונוב, אורי סלימן, גבי לסרי, ניסים ברדה ואלי דואן. 

טורניר שוהם לזכרו של ויקי פרץ ז"ל (אורי משיח)טורניר שוהם לזכרו של ויקי פרץ ז"ל (אורי משיח)

איריס פרץ, אלמנתו של ויקי, אמרה:" ויקי היה מגדולי שחקני הכדורגל בישראל, מראשוני השחקנים ששיחקו בהצטיינות בחו"ל ובמדי נבחרת ישראל. ויקי האמין תמיד בצעירים שיגשימו את חלומם ויגיעו להיות כוכבים כמוהו. המשפחה מודה למועדון מכבי שוהם שהפך את הטורניר למסורת לזכרו".

משה אגסי בטורניר לזכרו של ויקי פרץ ז"ל



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */