החבורה של קלופ ספגה מכה קשה במאבק האליפות כששוב הפסידה באנפילד ורשמה משחק ליגה שני ברצף ללא ניצחון. אזה הכריע (14'), מסדר החמצות לאדומים

המחזור ה-33 בפרמייר ליג נערך היום (ראשון) כאשר ליברפול אירחה את קריסטל פאלאס באנפילד למשחק קריטי בו הייתה חייבת לקחת את הנקודות, אך נחלה מפולת כשהפסידה 1:0 לנשרים.
החבורה של יורגן קלופ הייתה טובה יותר ולחצה את השער של דין הנדרסון כולל החמצות אדירות של מוחמד סלאח, דרווין נונייז ולואיס דיאז שהיה קרוב לכבוש את אחד משערי העונה, אך ראתה דווקא את אברצ’י אזה מסיים מהלך נהדר של האורחת כשהכניע את אליסון מקרוב בדקה ה-14 ובכך גם קבע את תוצאת הסיום.
המרסיסיידרס כעת רושמים משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון, אחרי התיקו נגד יונייטד וה-3:0 הביתי והמשפיל לאטאלנטה בליגה האירופית, ויקוו לצאת מהתקופה הרעה ולחזור למאבק האליפות בליגה כשתתארח במחזור הבא אצל פולהאם. עוד לפני כן, בליברפול רוצים לספק מהפך נגד אטאלנטה, כשיתארחו למשחק הגומלין באיטליה.
הנשרים מנגד, קטעו רצף של חמישה משחקי ליגה ללא ניצחון בהם הפסידו שלוש פעמים, ויקוו לשחזר את היכולת מהאנפילד כשיארחו במחזור הליגה הבא את ווסטהאם.