ראש לשועלים: ירושלים גברה 0:2 על מכבי פ"ת

הירושלמים התמקמו בפסגת הפלייאוף התחתון אחרי שרשמו ניצחון 3 ברצף ומשחק ליגה 9 ברצף ללא הפסד. חוזז ודוין הכריעו, המלאבסים במרחק 4 נקודות מהקו

ראש לשועלים: ירושלים גברה 0:2 על מכבי פ"ת

המחזור ה-29 בפלייאוף התחתון של ליגת העל המשיך הערב (ראשון) באצטדיון טדי, שם הפועל ירושלים אירחה את מכבי פתח תקווה וגברה עליה 0:2 משערים מאוחרים של מתן חוזז (פנדל) ויילה דוין.

המשחק היה שקול כמעט לכל אורכו כששתי הקבוצות הגיעו למצבים מסוכנים מאוד. לירן חזן הפציץ בבעיטה חופשית לקורה עבור האורחים, חוזז ודוין החמיצו ממצבים קורצים אחרי כדורי רוחב בשורות המארחת.

בדקה ה-79 הסכר נפרץ כשחוזז בעט פנדל מושלם שפגע במשקוף ונכנס פנימה, והעלה את הירושלמים ליתרון 0:1. בדקה ה-87 דוין הכפיל עבור האדומים מהבירה כשדחק מקרוב מול שער חשוף כדי לקבוע את תוצאת המשחק- 0:2.

החבורה של זיו אריה שהתבססה במקום הראשום בפלייאוף התחתון, תפגוש במחזור הבא את מכבי נתניה של מרקו בלבול ותנסה להתרחק עוד מהתחתית הבוערת. מנגד, הקבוצה של רן קוז’וק שהסתבכה תארח את הפועל תל אביב בקרב מסקרן וחשוב מאוד.

שחקני הפועל ירושלים חוגגים (אורן בן חקון)שחקני הפועל ירושלים חוגגים (אורן בן חקון)
שחקני מכבי פ"ת מאוכזבים (אורן בן חקון)שחקני מכבי פ"ת מאוכזבים (אורן בן חקון)