יום שני, 23.02.2026 שעה 06:59
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א יעמדו לדין

הצהובים יעמדו לדין בשל התפרעות אוהדים, פגיעה ע"י אוהדים וקריאות גזעניות, בעוד הירוקים והאדומים על התפרעות אוהדים. גם הלדר לופס יעמוד לדין

|
אבוקות ביציעי אוהדי מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)
אבוקות ביציעי אוהדי מכבי תל אביב (חגי מיכאלי)

תובע ההתאחדות החליט להעמיד מחר (רביעי) את מכבי תל אביב לדין משמעתי בגין התפרעות אוהדים ופגיעה על ידי אוהדים ואת מכבי חיפה בגין התפרעות אוהדים.

בדו”ח השיפוט נכתב: “בדקה ה-22 למשחק הודלקו עשרות אבוקות ביציע המאכלס את אוהדי מכבי חיפה, מה שגרם לעצירת המשחק ל-3 דקות. בדקה ה-51 למשחק שוב נעצר המשחק לכחצי דקה בעקבות אבוקות שהודלקו ביציע המאכלס את אוהדי מכבי תל אביב. בדקה ה-80 נזרקה כוס שתייה מהיציע המזרחי המאכלס את אוהדי מכבי תל אביב אשר פגעה בעוזר שופט מספר 2 – תובל קולטונוף”.

בנוסף, הצהובים יעמדו לדין גם בגין קריאות גזעניות במשחק מול מכבי פתח תקווה בגביע המדינה. בדו”ח השיפוט נכתב: “לא תקין. בעלייה לכר הדשא לפתיחת המשחק כאשר שתי הקבוצות עומדות לשירת ההמנון הלאומי התקווה, קהל מכבי תל אביב אשר ממוקם ביציע המזרחי החל לשיר ‘תנו לצה”ל לנצח ולז**ן את הערבים”.

האבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (רדאד גהאבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)

גם הפועל תל אביב תעמוד לדין, זאת בגין התפרעות אוהדים במשחק מול מכבי חיפה. הדיון שנדחה מהשבוע שעבר יתקיים גם הוא מחר. בדו”ח השיפוט נכתב: “בדקה השמינית למשחק, עצרתי את המשחק למשך חמישים שניות, עקב עשן שהיה ברחבי שדה המשחק, העשן כתוצאה מהדלקת מספר רב של אבוקות כדקה קודם לכן ביציע הדרום מערבי בו ישבו אוהדי הפועל תל אביב”.

בתוך כך, גם שחקנה של הפועל באר שבע, הלדר לופס יעמוד לדין משמעתי בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל, זאת בעקבות התנהגותו בתום המשחק ביום ראשון בין הפועל באר שבע למכבי בני ריינה. כזכור, המגן מחא כפיים לעבר שופט המשחק בהפגנתיות עם שריקת הסיום והורחק לאחר ההפסד 1:0 של הקבוצה מבירת הנגב לצפוניים במשחק שהתקיים באצטדיון גרין ביום ראשון.

הלדר לופס (חגהלדר לופס (חג'אג' רחאל)

בדו”ח השיפוט נכתב: “לאחר השריקה לסיום המשחק, בעודי על הדשא ולפני הירידה לחדר ההלבשה, הגיע אליי הלדר לופס והחל למחוא כפיים כמחאה על השיפוט. עקב כך שלפתי לעברו כרטיס צהוב שני ואדום. לאחר ההרחקה הוא המשיך למחות, חזר ומחא כפיים מספר פעמים מולי באופן בוטא, נשאר צמוד אליי במשך כדקה, עד אשר חבריו לקבוצה הרחיקו אותו מהאזור”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */