בחרו את המצטיין של טורנדו במחזור ה-27 בליגת העל: קשר מכבי ת"א, הקיצוני של ריינה ושוער בית"ר ירושלים ברשימה. גם תורג'מן, בוטאקה ואלמגור בפנים

המחזור ה-27 בליגת העל, שהיה גם הראשון בפלייאוף העליון והתחתון, הגיע אתמול (שני) לסיומו. לצד משחקים גדולים, שערים מרהיבים ודרמות במגרשים רבים היו כמה שחקנים שבלטו מעל כולם וזה הזמן שלכם, גולשות וגולשי ONE, להכריע מי יהיה השחקן המצטיין של טורנדו.
כשכבר היה נראה שמכבי ת”א בדרך לאיבוד נקודות נוסף בבית מול בני סכנין, הגיע הרגע הקסום בדקה ה-89. הקשר הקפיץ לעצמו בימין וסיים בוולה אדיר בשמאל, זעזע את הרשת של מוחמד אבו ניל שהיה מצטיין המשחק עד אותו הרגע וסידר לרובי קין פער 10 נקודות בפסקה.

בהופעה הראשונה אי פעם של מכבי בני ריינה בפלייאוף העליון הקיצוני מוונצואלה סחף אותה לניצחון ענק 1:2 על מכבי חיפה בסמי עופר. בדקה ה-44 הוא לקח את הכדור ופתח בסלאלום מטורף שהסתיים רק ברשת של שריף כיוף וסידר לקבוצה של שרון מימר ניצחון יוקרתי.

בית”ר ירושלים חיברה ניצחון שני ברציפות בתוצאה 0:3 כשהפעם היא חגגה על מכבי נתניה עם מחצית ראשונה מופתית. עם זאת, לצד ההצגה בחלק הקדמי השוער הפורטוגלי סיפק מופע מרשים בין הקורות ומנע מהיהלומים כמה הזדמנויות ענקיות שהיו משפיעות על התוצאה.

כבר אחרי שש דקות נותרה הפועל ב”ש בחיסרון מספרי מול הפועל חיפה, אבל את החלוץ, אקס האדומים מהכרמל, זה ממש לא עניין. בדקה ה-22 הוא נשלח בכדור עומק נהדר וסיים באומנות לפינה הרחוקה של יואב גראפי, בדרך לניצחון 1:2 של הדרומיים בפתיחת הפלייאוף העליון.

החלוץ בן ה-21 עשה את קפיצת המדרגה בינואר האחרון כשהגיע להפועל ירושלים מהפועל ראשל”צ. מהר מאוד הוא מצא את מקומו בהרכב של זיו אריה והחזיר עם שער נפלא, בבעיטה חזקה לפינה, בדרך לניצחון 0:2 על הפועל ת”א שנתן הרבה אוויר עבור אדומים מהבירה.

רבים כבר הספידו את מ.ס אשדוד אבל היא פתחה את הפלייאוף התחתון עם ניצחון קריטי 0:1 על מכבי פ”ת, שפתח לחלוטין את מאבק ההישארות. הקיצוני מקונגו לא הצליח לבוא לידי ביטוי במהלך העונה, אבל הפעם היה במקום עם סיומת אדירה לחיבורים ששווה שלוש נק’.
