יום ראשון, 22.02.2026 שעה 23:56
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

"שבוע גורלי מבחינתנו, נהיה חייבים לבוא אחרת"

בב"ש נערכים להפועל חיפה ב-16:00: "הם רצו יותר מאיתנו בסמי עופר ואסור שזה יקרה לעיני הקהל שלנו". התלבטות לגבי ההתקפה, גורדנה וחטואל יחזרו

|
אמיר גנאח חוגג עם שחקני הפועל באר שבע (רדאד ג'בארה)
אמיר גנאח חוגג עם שחקני הפועל באר שבע (רדאד ג'בארה)

אחרי שהתאוששה מההפסד להפועל חיפה עם ניצחון חשוב בדמות 0:1 על מ.ס אשדוד וסיימה את העונה הסדירה במקום השלישי, הפועל באר שבע תפתח היום (שבת, 16:00) את הפלייאוף העליון עם מפגש נוסף מול האדומים מהכרמל. 

מבחינת מאמן הקבוצה אליניב ברדה ואנשי המועדון, מדובר בשני משחקים קריטיים בתוך חמישה ימים והם שמו לעצמם מטרה להגדיל את הפער מהמקום הרביעי לחמש נקודות ולהתקדם בגביע. "השבוע הזה גורלי מבחינתנו, אבל קודם כל אנחנו מתמקדים במשחק נגד הפועל חיפה, אחרי ההופעה החלשה שלנו בסמי עופר לא מזמן, נהיה חייבים לבוא אחרת", אמרו בקבוצה. 

ברדה הדגיש בחדר ההלבשה שהוא מצפה לראות את הגישה שהייתה נגד מ.ס אשדוד ולתקן את הדברים הלא טובים שהיו במפגש הקודם בין שתי הקבוצות בחיפה. "הפועל חיפה פשוט רצתה יותר מאיתנו במשחק ואסור שזה יהיה גם מחר מול הקהל הביתי שלנו", הצהירו שחקנים במועדון. 

"חייבים לבוא אחרת", שחקני ב"ש מאוכזבים (ראובן שוורץ)"חייבים לבוא אחרת", שחקני ב"ש מאוכזבים (ראובן שוורץ)

באימון המסכם שנערך הבוקר, ברדה לא תרגל הרכב באופן מלא והחליף לא מעט גופיות בין השחקנים תוך כדי האימון, כשהוא מתלבט מאוד לגבי ההתקפה, בדגש על השלישייה הקדמית. בנוסף ישנה התלבטות של המאמן בעמדת המגן הימני בין אור דדיה, איאד אבו עביד ומקסימו לוי. 

מיגל ויטור ואיתן טיבי יפתחו במרכז ההגנה לצד הלדר לופס, רועי גורדנה שחזר לאימונים מלאים יעלה לצד עדן שמיר ואנטוניו ספר יחזור לקישור. רותם חטואל יחזור לרשות הקבוצה אחרי שריצה עונש במשחק האחרון בגלל כרטיסים צהובים ועשוי לפתוח בחוד ההתקפה. 

אנדרה פוקו חזר בסופו של דבר רק אתמול בערב ולקח חלק באימון היום, אך לא יהיה בסגל גם מחר וגם בשני המשחקים הקרובים נגד הפועל פתח תקווה ומכבי בני ריינה.

יחזור להרכב, רועי גורדנה (רדאד גיחזור להרכב, רועי גורדנה (רדאד ג'בארה)
ברדה: במהלך העונה קבוצות למדו אותנו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */