אלופת העולם חגגה בהכנה על אל סלוודור החלשה ללא הפרעוש משערים של רומרו, פרננדס ולו סלסו, הבחורים של דה לה פואנטה הפסידו 1:0 לקולומביאנים

ללא ליאו מסי הפצוע, נבחרת ארגנטינה הביסה הלילה (בין שישי לשבת) 0:3 את אל סלוודור במשחק ידידות. האלביסלסטה לא התקשו ואיימו לשער 24 פעמים לעומת שתיים בלבד של היריבה. במשחק נוסף, ספרד הפסידה 1:0 לקולומביה.
אלופת העולם הסתדרה גם בלי הפרעוש. בדקה ה-16 כריסטיאן רומרו הבקיע את שער היתרון אחרי שנגח פנימה לאחר קרן שהגביה אנחל די מריה. אנסו פרננדס הבקיע את השני מקרוב בדקה ה-42 אחרי התקפה נהדרת של ארגנטינה וג'ובאני לו סלסו כבש את השלישי בדקה ה-52 אחרי מהלך קבוצתי פנטסטי של התכולים לבנים.
הנבחרת של לואיס דה לה פואנטה כמעט ולא איימה על הדרום אמריקאים. לאמין ימאל ופאו קוברסי מברצלונה נכנסו כמחליפים בהרכב הניסיוני של הספרדים, כאשר דניאל מוניוז הכריע את המשחק בוולה נפלא בדקה ה-61.
בצל סערת ברהים דיאס, כוכב ריאל מדריד שבחר לייצג את הנבחרת האפריקאית ולא את ספרד, המרוקאים ניצחו את אנגולה בזכות שער עצמי של דויד קארמו בדקה ה-72. דיאס פתח בהרכב ושיחק 87 דקות.