יום ראשון, 22.02.2026 שעה 22:01
ליגה לאומית 25-26
5024-5523מכבי פ"ת1
4028-3624מכבי הרצליה2
3726-3524הפועל ר"ג3
3726-3424הפועל ראשל"צ4
3328-3223מ.ס קריית ים5
3337-3723הפועל כפר שלם6
3231-2824הפועל כפ"ס7
3231-2524הפועל רעננה8
3032-2723בני יהודה9
2929-3023מ.ס כפר קאסם10
2842-2724הפועל עפולה11
2644-4024מכבי יפו12
2632-2524הפועל עכו13
2636-2723עירוני מודיעין14
2437-3024הפועל נוף הגליל15
2331-2624הפועל חדרה16

דוד מרטן: זה 1:5, אבל אלו עדיין שלוש נקודות

מאמן יפו הצטנע אחרי נס ציונה: "מנסים לשחק חיובי, אבל אין לנו תקציבי עתק כמו לאחרות". נעים: "אולי פעם אחת קיבלתי 5 בקריירה. יפו הטובה בליגה"

|
דוד מרטן (חגי מיכאלי)
דוד מרטן (חגי מיכאלי)

מכבי יפו הביסה הערב (שני) 1:5 את סקציה נס ציונה, רשמה ניצחון נוסף ונראית כמי שתיאבק על העלייה עד תום העונה. בצד השני, האורחת איבדה הזדמנות להיאבק על המקום בפלייאוף העליון והציגה תצוגה רעה מאוד.

"זה מחמיא שזה מגיע מיובל שהוא קולגה", התייחס מאמן יפו, דוד מרטן למחמאה של מאמן נס ציונה,  יובל נעים, שמכבי יפו היא הקבוצה הטובה בליגה. "אנחנו צריכים להישאר עם רגליים על הקרקע. אנחנו במומנטום טוב והולכים לכיוון טוב, אבל יש עוד 12 משחקים".

"אמרתי לשחקנים לפני המשחק שהכי חשוב להישאר יציבים ולשמור על המומנטום כי בליגה הלאומית הפסד או תיקו הכול מתחיל להשתבש. אני שמח הם עשו את העבודה בצורה פנטסטית. אנחנו צריכים להישאר עם רגליים על הקרקע ולא להסתנוור. אמנם זה 1:5, אבל אלו עדיין שלוש נקודות", סיכם.

"זה 1:5, אבל אלו עדיין שלוש נקודות"

מרטן המשיך: "משחקים את הכדורגל הכי טוב בליגה? אני די מסכים שאנחנו מנסים לשחק כדורגל חיובי כל הזמן. זה משהו שאנחנו עובדים עליו מתחילת העונה וצריך לזכור שאנחנו מחברים סגל יחסית חדש וצעיר, שהשתנה גם תוך כדי תנועה. אנחנו לא עם תקציבי עתק כמו שלוש הקבוצות שמתמודדות איתנו. עשינו את הדברים בחוכמה ובטבעיות וזה לוקח קצת יותר זמן להתחבר. היום הדברים התחברו מציין ואני מקווה שזה ימשיך ככה".

השתלמות הפרו בז'נבה: "אני חושב שזה עשה לי טוב קצת להתנתק לכמה ימים. מי שעובד כמאמן ביום יום זו עבודה אינטנסיבית. מעבר לזה שזו הייתה סדנה ברמה גבוהה, זה נתן לי קצת להתאוורר ועשה לי טוב. השחקנים נהנו מכמה ימים בלעדי (צוחק)".

שחקני יפו חוגגים ניצחון ענק (אופיר מגדל)שחקני יפו חוגגים ניצחון ענק (אופיר מגדל)

מנגד, יובל נעים היה הרבה יותר מאוכזב: "האמנו בקבוצה ובמערך של 4:3:3, אבל שילמנו בגלל שחקני האיכות של מכבי יפו ולא הגבנו מספיק טוב בהגנה. כשאתה לא מגיב טוב בהגנה מול כזאת קבוצה זה מה שקורה. אני לוקח את האחריות עליי. אמרתי לפני המשחק שמכבי יפו ונוף הגליל הן שתי הקבוצות הכי טובות בליגה והיינו צריכים אולי לבוא יותר נסוג".

עוד אמר: "אני מאמין בשחקנים שלי ובשיטה. פתחנו טוב את המשחק עם כמה מצבים. קיבלנו היום מכה, אבל נסתכל קדימה למשחק הבא ונקווה לעשות תוצאה יותר טובה. כשאני מסתכל על הקריירה שלי, אני חושב שאולי פעם אחת קיבלתי 0:5 בסמי עופר עם אשקלון מול מכבי חיפה. שיחקנו מול קבוצה טובה, אין לנו תירוצים. עשינו את כל השטויות האפשריות מול שחקני ההכרעה שלהם שהיו פנטסטיים. לא היו לנו תשובות לשחקני ההתקפה שלהם וזו תוצאה כואבת".

המאבק על הפלייאוף העליון: "כנראה שלא מגיע לנו. בכל הקרבות עם הקבוצות מהמקומות הראשונים לא לקחנו נקודות. אסור לשכוח שהגעתי כשהקבוצה הייתה במקום ה-15 והמטרה הייתה להישאר בליגה. אנחנו עדיין קרובים למבחנים ומשחק העונה שלנו יהיה בשבוע הבא מול שפרעם. אני בטוח שלא יהיה קל, אבל אני גם עכשיו מאמין בשחקנים והם עשו פה דברים יפים. יפו הקבוצה הכי טובה בליגה, אבל זה לא היה צריך להיגמר בתוצאה כזאת".

יובל נעים (חגיובל נעים (חג'אג' רחאל)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */