"מכבי מזהה את חולשות היריבה ביעילות רבה"

בתקשורת היוונית מנתחים את הצהובים: "כמו כל הקבוצות מישראל, הוכיחו שאי אפשר לזלזל בהם. יש למכבי מרכז שדה חזק, אך בעיות בהגנה שאפשר לנצל"

"מכבי מזהה את חולשות היריבה ביעילות רבה"

מכבי תל אביב תפגוש הערב (חמישי) ב-22:00 את אולימפיאקוס למשחק הגומלין של שמינית גמר הקונפרנס ליג. הצהובים מגיעים למשחק לאחר הניצחון 1:4 האדיר ביוון במשחק הראשון.

גם ביוון מתכוננים למשחק הגורלי ובאתרי התקשורת השונים מבינים שהמשימה של אולימפאקוס קשה: “האדומים-לבנים צריכים נס בשביל לעלות”. בנוסף ההפסד במשחק הראשון, גרם ליוונים לתת כבוד לכדורגל הישראלי: “מכבי תל אביב הוכיחה שוב שאי אפשר לזלזל בה, בדיוק כמו כל הקבוצות מישראל”.

בניתוח מקצועי יותר לקראת המשחק נכתב באתר ‘sport-fm’: “התכונה הבולטות של מכבי תל אביב היא זיהוי נכון של חולשות היריבה, את זה היא עושה ביעילות רבה. יש לה גם איכות במרכז השדה. עם זאת למכבי יש בעיות בהגנה ואולימפיאקוס תהיה חייבת לנצל זאת”.

רובי קין (האתר הרשמי של מכבי ת"א)רובי קין (האתר הרשמי של מכבי ת"א)