יום שני, 22.12.2025 שעה 16:52
ליגה לאומית 25-26
3218-3515מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2422-2515הפועל כפר שלם5
2321-2515מ.ס כפר קאסם6
2221-2316מ.ס קריית ים7
2120-2215הפועל ר"ג8
2018-1915הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1535-2716מכבי יפו13
1526-1516בני יהודה14
1421-1915הפועל חדרה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

"פתחנו את הליגה מחדש, בלאומית אסור להספיד"

מאמן טבריה, חודדה, ימריא לקורס פרו וסיכם את ה-0:1 על ק"ש: "כדי לנצח ככה צריך הרבה חוזק מנטלי". ברדה: "לא זוכר כל כך הרבה החמצות, נעלה ליגה"

|
אלירן חודדה (חג'אג' רחאל)
אלירן חודדה (חג'אג' רחאל)

לאחר ה-1:1 הכואב עם הפועל כפר סבא ביום שישי, עירוני טבריה חזרה הערב (שלישי) לנצח כשגברה במשחק הצמרת 0:1 קטן גדול על עירוני קריית שמונה ועלתה לפחות זמנית למקום המוביל לליגת העל בתום העונה.

מאמן הקבוצה אלירן חודדה ימריא מאוחר יותר לז’נבה כדי להשתתף בהשתלמות קורס הפרו וישוב לארץ ביום שישי. מנגד, הקבוצה של שי ברדה, שכבר פתחה פער של שמונה נקודות מהמקום השלישי, רשמה משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון וללא שער זכות והסתבכה.

“אני אחלק את המשחק לשתי מחציות: בחצי הראשון שיחקנו טוב, הבקענו וגם הגענו לשני מצבים טובים של חוליו סיזאר ואחמד עאבד כדי לעשות את המשחק ליותר נוח. בחצי השני לא היה הרבה כדורגל, אבל היה הרבה אופי, הקרבה ונחישות, מה שלא היה לנו בחודש האחרון. ניצחון מאוד חשוב, פתחנו את הליגה מחדש”, סיכם חודדה.

שי ברדה: "אנחנו נעלה ליגה הכל בסדר"

“מנטלית ידענו שאנחנו צריכים לבוא חזקים למשחק הזה, כי המשחק מול כפר סבא היה באמת אכזרי ברמה אחרת. ידענו שיהיה משחק קשה מול יריבה טובה ומאומנת, אבל כדי לנצח משחקים כאלה צריך הרבה אופי וחוזק מנטלי”.

העובדה שאולי קצת הספידו את קבוצתו: “בליגה הלאומית אי אפשר להספיד אף קבוצה ולסגור את הליגה במחזור ה-25. לפני חודש הוציאו את יפו לים ואתמול הם הדביקו את הצמרת. כל מי שמכיר את הליגה הלאומית יודע שהיא לא נגמרת כל כך מהר. היא ארוכה והולכת עד הסוף”.

הספסול של קונסטנטין, מסיקה ואקווה: “המסר? יש בטבריה המון שחקנים טובים ומי שמגיע לו לשחק משחק. אנחנו בוחרים את השחקנים למשחק ספציפי, כולם שחקנים מחויבים שעובדים, אבל לכל משחק יש את ההרכב הנכון”.

שחקני עירוני טבריה בטירוף (חגשחקני עירוני טבריה בטירוף (חג'אג' רחאל)

ההמראה לקורס הפרו: “ביום שני יש לנו את מ.ס כפר קאסם ובינתיים אפגוש את אדהם האדיה (מאמן כפר קאסם, המריא גם הוא) שם. זה מאוד קשוח לעזוב את הקבוצה שלך באמצע המאבקים בשלבים מתקדמים אבל אנחנו עושים את המוטל עלינו. מה שמבקשים מאיתנו כדי להוציא את התעודה נעשה ואנחנו מעריכים מאוד את ההתאחדות שבאה לקראתנו וחיכתה עד שאסיים את המשחק שלי כדי שאקבל את התעודה”.

שי ברדה, מאמן ק”ש, היה מתוסכל: “זה הכדורגל. אני באמת לא זוכר כל-כך הרבה מצבים, זה מסוג המשחקים שאין לך יותר מדי מה להגיד לקבוצה. באנו מוכנים, לצערי זו תקופה שהדברים הולכים קצת פחות טוב. אמרתי מההתחלה: אנחנו צריכים להיות חזקים מנטלית, חזקים בראש ונעשה את זה. הדברים הלכו פחות טוב היום, אני באמת לא זוכר כל כך הרבה החמצות”.

שלושת המשחקים האחרונים: “זה באמת הרבה מאוד דברים שאני צריך ללמוד על הקבוצה ולחדש דברים, כי כנראה כן למדו אותנו. היום אני לא יודע אם הם למדו אותנו, כי הגענו להרבה מצבים. יש פה גם עניין של עייפות: אני המאמן האחרון שמתרץ אבל צריך לראות את הדברים כמו שהם. זה משחק 11 או 12 בחודש ואין טריות. נעבוד על הכול, ק”ש תהיה קבוצה טובה ואנחנו נעלה ליגה. הכול יהיה בסדר”.

שי ברדה (חגשי ברדה (חג'אג' רחאל)

על פיטר אוניקאצ’י, שמתקשה לבוא לידי ביטוי, אמר: “בכדורגל מה שהיה לא רלוונטי. אתה בוחר את 11 השחקנים שלך לפי החלטות של אימונים ואלו החלטות שאני מקבל״.

מאבק העלייה: “זה הכדורגל ואנחנו כן צריכים לדעת עם כל הקשיים שהמועדון עובר, לדעת לייצר המשכיות ולתת לשחקנים את החופש שהם צריכים. אמרתי כל הזמן: זה ייקבע במאי, הקבוצות די שוות ברמתן. בהרבה מאוד פעמים אנחנו מצליחים להשיג את הנקודות שאנחנו רוצים והיום היינו מצוינים ולא הצלחנו לנצח”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */