יום שני, 05.01.2026 שעה 09:47
ליגה סעודית 25-26
3212-3212אל הילאל1
3110-3712אל נאסר2
2814-2712אל טאאוון3
2510-1812אל אהלי4
2412-2412אל קאדיסיה5
2316-2312אל איתיחאד6
2019-1812ניאום7
1920-1912אל אטיפאק8
1521-2612אל חאליג'9
1422-1512אל פאתח10
1317-1112אל חאזם11
1222-1912אל חולוד12
1220-1112אל פייחה13
920-1012דאמאק14
818-912אל שבאב15
827-1112אל ריאד16
524-912אל אחדוד17
225-1012אל נג'מה18

"רונאלדו הפך לגיבור הטרגי", "הגדולה בקריירה"

אירופה בהלם אחרי ההחמצה הגדולה של הכוכב בהדחה של אל נאסר: "לראות כדי להאמין. שערורייתית", "סוף אכזרי. החלום להפוך למר צ'מפיונס באסיה התנפץ"

|
כריסטיאנו רונאלדו  (רויטרס, צילום מסך)
כריסטיאנו רונאלדו (רויטרס, צילום מסך)

כריסטיאנו רונאלדו מחוץ לליגת האלופות של אסיה. אל עין של עומר אצילי, שלא נכלל בסגל לשני המשחקים, גברה 1:3 בפנדלים על אל נאסר בריאד אחרי 4:4 מטורף בסיכום והעפילה לחצי הגמר של הטורניר היוקרתי ביותר ביבשת אסיה על חשבונה של המעצמה מערב הסעודית וקפטן נבחרת פורטוגל.

רונאלדו אמנם כבש בפנדל בדקה ה-118 ושלח את ההתמודדות לדו קרב מהנקודה, בו הוא היחיד מקבוצתו שדייק, אך רשם החמצת ענק במהלך המשחק. בדקה ה-68, כשהתוצאה הייתה 2:3 לאורחת בסיכום, CR7 הגיע לכדור חוזר אחרי הדיפה רעה של השוער וממטר אל מול שער חשוף בעט החוצה.

הפורטוגלי עמד בכותרות אחרי המשחק בגלל שפספס את ההזדמנות לזכות בתואר היוקרתי ביותר באסיה, אך בעיקר עקב ההחמצה המטורפת שלא הולמת אותו. אל עין, מנגד, תפגוש בחצי הגמר את העולה בין במפגש בין אל איתיחאד לאל הילאל, שניצחה 0:2 במשחק הראשון. 

כריסטיאנו רונאלדו מתוסכל. משחק שירצה לשכוח (רויטרס)כריסטיאנו רונאלדו מתוסכל. משחק שירצה לשכוח (רויטרס)

“ההחמצה הכי גדולה בהיסטוריה שלו. שער ריק, צריך לראות את זה כדי להאמין. זה לא היה היום שלו אז חברים שלו הגיעו להושיע ולמשוך את הדו קרב להארכה”, נכתב ב’מארקה’. “רונאלדו היה הגיבור הטרגי של המשחק. החמצה שערורייתית והכי גדולה בקריירה שלו. בלתי ייאמן”, כתבו ב’ספורט’ הספרדי.

ב’אס’ כתבו: “סוף אכזרי לכריסטיאנו בליגת האלופות של אסיה. החלום שלו להפוך למיסטר צ’מפיונס באסיה התנפץ. הוא רשם את ההחמצה הכי מגוחכת בקריירה, פשוט לא להאמין”.  אגב, ההדחה של אל נאסר השאירה אותה סופית מחוץ למונדיאל הקבוצות של פיפ”א ב-2025. 

שחקני אל נאסר שבורים בסיום (רויטרס)שחקני אל נאסר שבורים בסיום (רויטרס)

מאמן אל נאסר, לואיס קסטרו, אמר אחרי המשחק: “העצב היחיד שלי הוא שלא שלחנו את האוהדים הביתה מאושרים. אולי עדיין נוכל לזכות בגביע המלך ובסופר קאפ, אבל אולי לא. אם אתה רוצה לדעת אם העבודה שלי טובה או רע, תשאל את השחקנים על העבודה שלי. אני לא מפחד מפיטורין”.

“הנוכחות שלי באל נאסר היא בגלל העבודה הקשה שלי, ואני לא כאן רק בשביל התוצאות. העולם הערבי מתלבט בתוצאות, לא במעשים. החיים הם לא רק זה. היעדרם של שחקנים חשובים השפיע עלינו רבות. אלו רגעים קשים עבורנו, אבל אני מברך את השחקנים על המשחק”, הוסיף המאמן. 

בארגנטינה התלהבו מכך שחלוץ העבר של הנבחרת היה זה שהדיח את רונאלדו. “הקבוצה של הרנן קרספו הדיחה את רונאלדו מליגת האלופות במשחק שלא מתאים לבעלי לב חלש, היה בו הכל”, נכתב ב’אולה’, ב’קלארין’ רשמו: “קרספו הה התליין של כריסטיאנו. לאחר משחק מחשמל, אל עין בחצי הגמר”. 

הרנן קרספו מנחם את כריסטיאנו רונאלדו (רויטרס)הרנן קרספו מנחם את כריסטיאנו רונאלדו (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */