יום רביעי, 15.01.2025 שעה 01:25
ליגת העל Winner 24-25
4112-3718הפועל ב"ש1
3820-3818מכבי ת"א2
3619-3918מכבי חיפה3
3327-3718בית"ר ירושלים4
2717-2518הפועל חיפה5
2424-2218מכבי בני ריינה6
2326-2718מכבי נתניה7
2328-1818עירוני ק"ש8
2026-2018הפועל ירושלים9
2024-1518בני סכנין10
1732-1418מכבי פ"ת11
1622-1218עירוני טבריה12
1337-2418מ.ס אשדוד13
1328-1418הפועל חדרה14

תסכול באשדוד: צריכים לשחק טוב שתי מחציות

תחושות קשות בעיר הנמל אחרי ההפסד 2:0 למכבי נתניה: "זה קורה לנו לא מעט, צריכים להיות חדים יותר מול השער". בן זקן סובל מקרע ברצועה הצידית

|
שחקני מ.ס אשדוד מאוכזבים (חגי מיכאלי)
שחקני מ.ס אשדוד מאוכזבים (חגי מיכאלי)

עוד תוצאה מאכזבת למ.ס. אשדוד. אחרי שהשיגה נקודה חשובה באצטדיון דוחא במחזור הקודם, החבורה של אלי לוי ידעה שהמשחק נגד מכבי נתניה יהיה קריטי במאבק התחתית. שוב פעם היא כשלה, כשהפסידה אתמול (שבת) 2:0 באצטדיון הי"א ובמשחק הסיום של העונה הסדירה תתארח בטרנר למשחק קשה לא פחות נגד הפועל באר שבע. 

"כלום לא הולך לנו כמו שצריך. במקום שנבקיע 2-3 שערים במחצית הראשונה הפסדנו משחק שהיה צריך להיות שלנו", אמרו בעיר הנמל, "ניראון הציל את נתניה כל כך הרבה פעמים, אבל היינו צריכים להיות יותר חדים ליד השער ולא נשתמש בזה כתירוץ. כדורגל משחקים במשך שתי מחציות, זה קורה לנו לא מעט העונה. אם אנחנו רוצים להישאר בליגה השחקנים צריכים להפנים שהאינטנסיביות צריכה להיות בכל 90 הדקות". 

תחושות קשות בעיר הנמל בעקבות ההפסד, בדגש המאמן אלי לוי שיצא מאוכזב והתחושה שמדובר ברגע שפוגע מוראלית בסיכויים של הקבוצה להישאר, אבל הבוקר התחושות מנסות לקחת את הקבוצה למקום אופטימי יותר. "החמצנו כל כך הרבה במחצית הראשונה ובסוף הפסדנו. אנחנו נאיביים מדי, הפסד כזה אחרי מחצית נהדרת שהייתה צריכה להסתיים עם יתרון שלנו מראה לנו שהמצב לא טוב, אבל אנחנו נקום ליום חדש. גם אם היינו מנצחים אתמול - הקרב הזה היה עד הסוף", אמרו באשדוד.

אלי לוי (חגי מיכאלי)אלי לוי (חגי מיכאלי)

לוי התלבט לפני המשחק לגבי המערך במשחק ולבסוף החליט לעשות שינוי. המאמן עלה במערך של ארבעה שחקני הגנה, כשאיליי טמם ורועי לוי תפקדו כמגנים, קלארק רוברטסון ובן הרוש פתחו כבלמים. מבחינת רוברטסון, מדובר בבשורה טובה לאשדוד מאחר והסקוטי נעדר במשך החודשיים האחרונים והוא חזר לעניינים בדיוק כשגיל כהן נפצע. לוי ערך חילוף התקפי במחצית כשהוציא את טמם והכניס את אזולאי, כשהקשר ההתקפי בוטאקה עבר לשחק כמגן שמאלי, אבל זה לא הספיק. 

בקבוצה הודיע על חומרת פציעתו של טום בן זקן, שנפצע שלשום (שישי) בברכו באימון המסכם ולא נכלל בסגל: “טום בן זקן עבר במהלך הלילה צילום MRI לאחר שנפצע בברכו באימון המסכם לקראת המשחק נגד מכבי נתניה. בצילום התגלה כי הוא סובל מקרע חלקי ברצועה הצידית בברך. בן זקן, שייעדר בשבועות הקרובים, יחל בהליך שיקום בליווי הצוות הרפואי של המועדון. אנו מאחלים לו רפואה שלמה והחלמה מהירה”. גיל כהן צפוי להיעדר גם נגד הפועל באר שבע, אבל יחזור למאבקי התחתית בפלייאוף התחתון.

טום בן זקן (שחר גרוס)טום בן זקן (שחר גרוס)
אסור לפספס
נגןיפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
יפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
נגןממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
ממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
נגןרונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
רונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
נגןהנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
הנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */