יום שלישי, 20.01.2026 שעה 12:38
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2631-3419הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1529-1819הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: ירושלים הייתה איכותית ומסוכנת יותר

מאמן הפועל ת"א לאחר ה-0:0 מול ירושלים: "אין לנו סבלנות, הלחץ והמצב פוגעים לנו באיכות". זיו אריה: "מאוכזב מהתוצאה ולא מהמשחק, העיניים לפ"ת"

|
יוסי אבוקסיס בטירוף (רדאד ג'בארה)
יוסי אבוקסיס בטירוף (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב המשיכה לצנוח כשסיימה ב-0:0 מאכזב עם הפועל ירושלים שהתארחה אצלה באצטדיון בלומפילד הערב (שבת) במסגרת המחזור ה-25 בליגת העל. מתן חוזז החמיץ פנדל לירושלמים, אמיליוס זובאס סיפק תצוגה אדירה והציל את המארחת שנראתה רע. האדומים מתל אביב יפגשו במחזור הבא את מכבי חיפה ואילו החבורה מהבירה תארח את הפועל פתח תקווה.

מאמן הפועל ירושלים, זיו אריה, אמר: “מאוכזב מהתוצאה ולא מהמשחק. היה לנו שבוע קשה מאוד ו-120 דקות מאכזבות ביום שלישי. היינו צריכים לנצח פה, אין מה להגיד על השחקנים גם איכות המשחק, גם הבגרות וגם המצבים, שלא לדבר על מזל שלא היה לנו היום”. 

למה היו העצבים על חוזז?
“היו שני שחקנים של הפועל תל אביב על הקו וחוזז יצא מהעמדה לשחקן בקו שלישי. זה היה מצב מסוכן אז התעצבנתי, לא הגזמתי, השחקנים יודעים את הטקטיקה שלנו וצריכים לשמוע לה, עוברים על זה כבר כל השנה”.

האם אתה מרגיש שאתם בסכנה?
“אני מרגיש שיש לי קבוצה טובה שצריכה להתאושש אחרי שבוע מאכזב מאוד וצריכה להסתכל כבר להפועל פתח תקווה בשבוע הבא”.

זיו אריה (רדאד גזיו אריה (רדאד ג'בארה)

מאמן הפועל תל אביב, יוסי אבוקסיס, אמר: “המצב קשה מאוד, אנחנו לא מספיק איכותיים כרגע, אנחנו מנסים, משחקים עם המון שחקני התקפה, אבל אנחנו מאבדים המון כדורים, מנסים לצאת למתפרצות ולא מצליחים. החילופים לא נכנסו טוב למשחק, שתי הקבוצות הלכו על ניצחון והיה משחק של מעברים פשוט הם היו איכותיים יותר ומסוכנים יותר”.

מה היה צריך להיות אחרת?
“כל החלק ההתקפי היה לא טוב היום, עומרי והישאם איבדו המון כדורים. כדי להגיע לשער של היריב צריך סבלנות, יש המון לחץ וחוסר ביטחון מהתקופה האחרונה וגם היינו צריכים לנצל מצבים שהיו לנו”.

המאמן הוסיף: “זובאס עשה משחק גדול, הנקודה היא בזכותו, אין עוד מה להגיד, צריך להתרכז בלסיים את העונה בליגה ולעבוד קשה מאוד לקראת דברים חדשים בהמשך”.

משחק הבא אתם פוגשים את מכבי חיפה האלופה. מה המחשבות לקראת המשחק?
“משחק קשה בסמי עופר שהוא אצטדיון קשה לכולם לא רק לנו. נבוא ונעשה את המקסימום, אנחנו לא מוותרים על שום משחק לא משנה כמה קשה הוא, בפלייאוף התחתון לאחר מכן נצטרך להילחם ולהביא נקודות ביחד. אנחנו איבדנו היום בחלק ההתקפי המון כדורים, אנחנו מאוד ממהרים לשער היריב ללא סבלנות. אנחנו פחות איכותיים בגלל הלחץ, היה לנו אולי שני מצבים מסוכנים כל המשחק והדבר היחד לקחת מהמשחק זה זובאס, מתכוננים כבר לפגרה ולפלייאוף קשה מאוד”.

אמיליוס זובאס (רדאד גאמיליוס זובאס (רדאד ג'בארה)

אופק ביטון, שחקן הפועל ירושלים, אמר: “צריך להמשיך הלאה, אין מה לעשות זובאס היה מצוין היום, אין מה לעשות חישובים, הולכים משחק אחד כל פעם, באים לנצח את פתח תקווה ולהסתכל קדימה”.

אמיליוס זובאס, שוער הפועל תל אביב המצטיין, אמר: “אני מרגיש טוב עשיתי משחק טוב והצלתי כמה כדורים קשים וגם פנדל. זה לא רק אני, זה גם כל שחקני ההגנה נלחמנו כמו אריות והגנו עם כל מה שהיה לנו. מאמן השוערים שניתח את הפנדלים לפני המשחק עזר לי, קיבלתי החלטה אינסטנקטיבית והצלחתי להציל”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */