יום רביעי, 24.12.2025 שעה 23:54

עימות בין מנכ"ל מכון וינגייט ליו"ר ועד העובדים

קותי דרעי כתב שהנהלת המכון פועלת בהליך לא תקין והוסיף: "המנכ"ל החדש מפחד מהיו"ר". המנכ"ל גיא אטיאס דורש התנצלות פומבית ופיצוי כספי

|
גיא אטיאס  (פרטי)
גיא אטיאס (פרטי)

מנכ״ל מכון וינגייט גיא אטיאס שלח מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים ליו״ר ועד העובדים קותי דרעי, ממנו הוא דורש התנצלות ופיצוי כספי בעקבות דברים שפרסם נגדו בעלון לעובדים.

בעלון לעובדים שהפיץ אתמול (ראשון) יו״ר ועד העובדים הוא כתב כי אין להשיב לשאלונים שהעובדים מקבלים מהנהלת המכון, שפועלת לטענתו בהליך שהוא לכאורה לא תקין ולא שקוף, באמצעות “יועצים הארגוניים שעבדו עם יו״ר המכון הקודם במעוז”. כמו כן, דרעי טען כי “בניגוד למנכ״ל הקודם, המנכ״ל החדש כנראה מפחד מיו”ר המכון”.

לטענתו של עו״ד אביאל פלינט, שמייצג את המנכ״ל גיא אטיאס: “מדובר בפרסום כוזב ובהטחת האשמות שאין להן כל בסיס”, ועל כן הוא דורש התנצלות פומבית בפני העובדים ופיצוי כספי של 100 אלף שקל מיו״ר ועדת העובדים.

יו”ר ועד עובדי וינגייט קותי דרעי ויו”ר ההסתדרות ארנון בר דוד (פרטי) (מערכת ONE)יו”ר ועד עובדי וינגייט קותי דרעי ויו”ר ההסתדרות ארנון בר דוד (פרטי) (מערכת ONE)

אטיאס מעוניין שדרעי ימשיך לשמור על ועד עובדים חזק, אך לא מוכן להכפשות לכאורה נגד הנהלת המכון. בנוסף, גם ממכון וינגייט נשלח לדרעי מכתב התראה לפני הגשת תביעת לשון הרע. תגובתו של קותי דרעי תובא לכשתתקבל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */