יום שישי, 26.12.2025 שעה 11:50

הישג השיא שלה: גלושקו זכתה בטורניר פרטוריה

נפלאה: תואר שלישי לטניסאית הישראלית והגדול ביותר בקריירה שלה עד כה, לאחר שניצחה בגמר 3:6 ו-5:7 את מאנון לאונרד הצרפתייה. השלימה דאבל בזוגות

|
לינה גלושקו (Barco Greeff Tennis south africa)
לינה גלושקו (Barco Greeff Tennis south africa)

דווקא על אדמת דרום אפריקה העוינת לישראל (זכר לתלונה בהאג), לינה גלושקו השלימה היום (שבת) מסע קסום עם זכייה בטורניר פרטוריה על סך 50 נקודות דירוג בסבב העולמי. בהמשך, הישראלית השלימה דאבל גדול עם זכייה גם בטורניר הזוגות.

הטניסאית הישראלית, שנמצאת כרגע במקום ה-433 בעולם ותטפס למעלה בעקבות ההישג, ניצחה בגמר 3:6, 5:7 את מאנון לאונרד הצרפתייה המדורגת 304 בעולם תוך שעה ו-27 דקות בלבד. 

אחרי שזכתה בתארים קטנים יותר בקריית מוצקין ובעכו, זה למעשה התואר הגדול ביותר זו זכתה הטניסאית הישראלית מאז החלה את הקריירה וה-3 בסך הכל.

לינה גלושקו (Barco Greeff Tennis south africa)לינה גלושקו (Barco Greeff Tennis south africa)

כזכור, הפרס הכולל בתחרות עומד על 40 אלף דולר, כאשר בחצי הגמר גלושקו התמודדה מול לאורה פיגוסי הברזילאית, שמדורגת במקום ה-124, וגברה עליה 3:6 ו-4:6 תוך שעה ו-46 דקות.

כאמור, בהמשך היום החלומי שלה הטניסאית הישראלית השלימה דאבל בדרום אפריקה, עם זכייה גם בטורניר הזוגות. גלושקו עשתה זאת יחד עם שותפתה הצ’כית, גבריאלה קנוצון, אחרי 6:7(5), 6:7(4) מותח על סופיה קוסטלאס והאנה וונדוינקל, צמד הבלגיות.

לינה גלושקו (Barco Greeff Tennis south africa)לינה גלושקו (Barco Greeff Tennis south africa)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */