הקטלונים התייחסו לדיווחים על אמבפה עם הכיתוב "תמיד עם השחקנים שיוצרו בלה מאסיה", הקבוצה הספרדית העלתה תמונה של הצרפתי במדיה ושחקן ריאל הוסיף

נראה כי הסאגה הארוכה שאחת הסאגות הארוכות של השנים האחרונות עושה עוד צעד לעבר הסיום, לאחר שכמה מהעיתונאים הבכירים בכדורגל העולמי דיווחו הערב (חמישי) כי קיליאן אמבפה הודיע לפ.ס.ז’ כי לא ימשיך במועדון בתום העונה.
החדשות המרעישות תפסו את הכותרות ברוב כלי התקשורת המתעסקים בכדורגל ברחבי אירופה, אך לא רק. גם חלק מהקבוצות והשחקנים הגיבו לדיווח המסקרן.
אמנם על פי הדיווחים הצרפתי עדיין לא סגר מעבר לריאל מדריד, אך ההנחה היא כי זהו היעד שאליו הוא מכוון. יריבתה הגדולה של הבלאנקוס, ברצלונה, הגיבה כשלאחר הדיווחים העלתה את תמונתו של פאו קובראסי עם הכיתוב “תמיד עם השחקנים שיוצרו בלה מאסיה”.
Siempre con los #MadeInLaMasia pic.twitter.com/BFwuaHn5PR
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) February 15, 2024
מי שעוד הצטרפה למגיבות היא חטאפה. הקבוצה מהליגה הספרדית התבדחה בחשבון הטוויטר שלה, כשניצלה את העובדה שלא הוחלט יעדו של אמבפה והעלתה תמונה שלו במדיה עם הכיתוב “טיק, טק” שכביכול מרמז שהוא בדרך אליה.
Tic, tac… pic.twitter.com/A6S8ZoI8rL
— Getafe C.F. English (@GetafeCFen) February 15, 2024
גם בריאל מדריד לא הצליחו לשמור על שקט תעשייתי לחלוטין בנושא. שחקן הקבוצה, אורליאן טשואמני, העלה בחשבונו אימוג’ים של פופקורן, שלרוב מיוחסים לציפייה למשהו שעומד לקרות.
— Tchouameni Aurélien (@atchouameni) February 15, 2024