יום חמישי, 25.12.2025 שעה 19:56
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: אוז'בולט יישאר בהפועל עד סוף העונה

המאמן דיבר על החלוץ ("אנשים עושים דברים הרבה יותר קשים וסולחים להם, שמנו הכל בצד בלי אגו") ולפני בני ריינה: "צריכים לראות שלא נסתבך בתחתית"

|
אור בלוריאן ויוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)
אור בלוריאן ויוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)

אחרי שהפסיד 1:0 להפועל חדרה בהופעת הבכורה שלו על הקווים ובית הדין פסק על הורדת נקודה ממאזנה של הפועל ת”א בעקבות השלכת האבוקות לכר הדשא, יוסי אבוקסיס דיבר הבוקר (חמישי) במסיבת עיתונאים לקראת המשחק בשבת ב-15:00 מול מכבי בני ריינה. המסע”ת הועברה בשידור חי באתר.

"אני שמח שהמערכת החזירה את אלן אוז’בולט, הוא יכול לעזור לנו מאוד בחלק ההתקפי והוכיח את עצמו, זה חשוב מאוד”, אמר אבוקסיס, “הכדורגל הוא משהו דינמי, כולם הסכימו להחזיר אותו, שמנו הכל בצד בלי משחקי אגו, אנשים עושים דברים הרבה יותר קשים וסולחים להם. אני שמח שכולם שמו הכל בצד והסכימו להחזיר אותו. עד סוף העונה הוא בהפועל ת"א".

אבוקסיס דיבר גם על החזרה להפועל ת"א: "כל יום אני לומד עוד דברים, לא ציפיתי שבכמה ימים נוכל לעשות שינויים, במיוחד שהיו לנו חיסורים במשחק האחרון. יש בעיות בקבוצה, אף קבוצה לא מביאה מאמן באמצע העונה כשהכל הולך. יש פה שחקנים טובים שצריכים לקבל ביטחון וצריך להרים אותם. יש שחקנים חסרים, אבל יש מחליפים טובים. אין לנו זמן לדבר על מי שחסר, לפעמים כששחקן מקבל את ההזדמנות הוא ממשיך לשחק אחרי זה”.

"יכול לעזור לנו". אלן אוז"יכול לעזור לנו". אלן אוז'בולט (ראובן שוורץ)

המאמן הוסיף: “בעקבות התוצאות האחרונות, כל משחק קריטי לא רק לפלייאוף העליון – קבוצות מסתכלות גם מה קורה למטה. אנחנו צריכים להסתכל לכל הכיוונים, קבוצות בתחתית לוקחות נקודות. אם בעבר הייתה יורדת בטוחה, היום כל הקבוצות בתחתית מנצחות. צריך להיות עירניים, כמובן שיש לנו סיכוי להגיע לפלייאוף העליון, אבל צריך לראות שלא נסתבך גם למטה".

אבוקסיס התייחס גם להורדת הנקודה: “זה קשה. גם בבית"ר כשהיינו במינוס ארבע זו גיבנת גדולה, צריך לקחת נקודות כדי להתקדם”. על התחושה לקראת המשחק בשבת אמר המאמן: “חזרתי הרבה לבלומפילד, אבל לא כחלק מהפועל. אם יש משהו שמאכזב אותי זה הקהל שבא לדחוף אותנו ולא הבאנו להם נקודות, נקווה שנעשה את זה בשבת”.

"הורדת הנקודות? זה קשה". אבוקסיס (רדאד ג"הורדת הנקודות? זה קשה". אבוקסיס (רדאד ג'בארה)

אור בלוריאן: כל הקבוצה צריכה לעשות הגנה ביחד

בלם הפועל ת"א אמר על חילופי המאמנים: "יש אווירה חדשה, הכל בטוב, מפה אנחנו צריכים לעלות למעלה. כל הקבוצה צריכה לעשות הגנה ביחד, יוסי יעבוד איתנו על מה שצריך. גם במשחק האחרון ספגנו, אבל לא בכמות של המשחקים הקודמים”.

על אוז’בולט אמר בלוריאן: “אלן מקצוען, גם באימונים לא היית רואה איזשהו הבדל. הוא שחקן חשוב גם בחדר ההלבשה ואנחנו שמחים שקיבלנו אותו חזרה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */