יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:07
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

"מאמין שיש סגל מספיק טוב כדי להישאר בליגה"

רן קוז'וק במסע"ת מכבי פתח תקווה לקראת בני ריינה בשבת: "אפשר לעשות אפילו למעבר להישארות בליגה. שינוי לוקח זמן, השחקנים עשו אותו מהר משחשבתי"

|
רן קוז'וק (חגי מיכאלי)
רן קוז'וק (חגי מיכאלי)

מכבי פתח תקווה נמצאת בתקופה טובה. המלאבסים של רן קוז’וק כבר רושמים שלושה ניצחונות רצופים בכל המסגרות ויפגשו בשבת הקרובה את בני ריינה. לקראת המשחק, דיבר קוז’וק במסיבת העיתונאים של הקבוצה.

“שהגעתי ידעתי שאעשה שינויים בסגל שהיה פה”, פתח קוז’וק והוסיף: “היו לנו כמה מועמדים לעמדת ‘ה-6’ שנפלו מכל מיני סיבות כאלה ואחרות, אבל אני מאמין שיש סגל מספיק טוב במטרה להישאר בליגה ואולי יותר מזה. בתפיסה ההגנתית שילמנו כקבוצה, עשינו שינוי בדרך שבה אנחנו עושים הגנה. גם השחקנים החדשים הוסיפו לנו עוצמה והם יוסיפו עוד עומק בסגל, מי שמכיר אותי יודע שזה עוזר לשפר את כולם”.

עוד הוסיף קוז’וק: “הבלם החדש כשיר ועשה הרבה עונות טובות בחו”ל, הוא שיחק תחת רן בן שמעון בקפריסין ודיברתי איתו עליו. אני מאמין שהוא יוסיף לנו הרבה. אני מסתכל שונה על דברים, כשהגעתי לפה לא יכולתי לאמן כי היה רצף משחקים ולשנות כי לא היה חלון, אבל דיברתי עם השחקנים שאני רוצה לראות אותם משתפרים בכל מיני אלמנטים. המשחק מול יבנה היה לא טוב שלנו, אבל ראיתי בו דברים טובים, שלמרות שהדבר הכי חשוב היה לעבור היה חשוב גם לעשות שינוי ולהתחיל להיראות טוב יותר”.

“שינוי לוקח זמן, וייאמר לזכות השחקנים שהם עשו אותו מהר משחשבתי. תוצאות נותנות ביטחון, חזרנו לליגה ואנחנו שואפים להמשיך ככה. בסוף, המטרות שלנו הן מהיומיום. אני רוצה לראות את הקבוצה לא סופגת, מקשה על היריבות בצורה אינטנסיבית, לוחצת ולוקחת נקודות גם שקשה. בני ריינה קבוצה טובה עם הרבה איכות ומאומנת מאוד. היא מייצרת הרבה מצבים, אם בנייחים ואם במשחק רגיל, ונצטרך להיות במיטבנו כדי להצליח. זה מתחיל ונגמר בגישה, אני סופר טקטי וחושב על הכל. הגישה קודמת לכל ואני רוצה שהם יקבלו רעב מהתוצאות ולא שובע”.

עוד אמר מאמן מכבי פ”ת: “הניצחון מול נתניה היה חשוב עבורי כי הוא היה השני ברצף של פ”ת. אני חושב שאני כמאמן מציב לעצמי סטנדרטים גבוהים ומנסה לעשות את הטוב בשביל המועדון. מי שבוחר שאני לא טוב מספיק עבורו זה בעיה שלו. לא התעסקתי בעצמי, אלא רק בפ”ת וגם לפני המשחק וגם אחריו. אני פה במאה אחוז לקחת אותה קדימה”.

על אלמוג כהן שעוזב את מכבי נתניה ועבד איתו בעבר, אמר קוז’וק: “מה שאלמוג עשה בנתניה היה מדהים, הגעתי לשם כשהוא שיחק ועברנו תהליך ארוך שאני חושב שהוא אחד הברגים המרכזיים ביותר בלהפוך אותו למועדון גדול ומקצועני. הוא האחראי הבלעדי, מי שעבד איתי יודע כמה הוא רעב ומקצוען. בבחירה הבאה שלו יזכו ליהנות ממנו מאוד. עידן טוקולומטי התעסק בכדורגל במשחק האחרון. הוא עשה לחץ בהגנה ואז הוא קיבל את הברכה בצד השני, בכדורגל צריך להוכיח יום יום”.

על מצב הסגל אמר המאמן: “לצערי לא כולם כשירים כי סאלי מחוץ לסגל. כל השאר כשירים, אבל לא במאה אחוז. הוכחנו שלא משנה עם מי ואיפה, אם הגישה חיובית אפשר להביא נקודות. יש הרבה אופציות עכשיו, הסגל שלי עם שני שחקנים טובים בכל עמדה, למעט ‘ה-6’ בכל עמדה יש לנו שחקנים איכותיים. הליגה מוכיחה שכל משחק הוא צומת דרכים עבורנו, כל משחק הוא חשוב וכלום לא גמור. הגישה של השחקנים מעל הכל, הם עשו שינוי בפילוסופיה של איך עושים הגנה ואיך עובדים בהתקפה ומפה הכל מתחיל”.

על מוחמד הינדי אמר: “אני רואה את הינדי במערך 3-4-3 בתור בלם, האיכות שלו עם הכדור עוזרת בעמדה. הוא גם יכול להיות מגן, אבל אם משחקים הגנה אז אביב נותן פתרון יותר טוב. הינדי שחקן חשוב שמשמש גם כקפטן, כל שחקן שאני מביא זה כדי להוסיף ולא כדי להרוס שחקן אחר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */