ריבס (32 נק') הוביל ל-105:114 ב-TD גארדן, הניקס חיברו ניצחון תשיעי ברציפות עם 105:109 על אינדיאנה. 51 למקסי, פילדלפיה עצרה רצף ארבעה הפסדים

הריצה המטורפת של הניקס המשיכה עם ניצחון בסגל חסר במיוחד מול אינדיאנה, הלייקרס, ללא לברון ג’יימס ואנתוני דייויס הפתיעה את מוליכת המזרח, בוסטון, בביתה וקליבלנד המשיכה את רצף הניצחונות אצל ממפיס בחוץ. טייריס מקסי סחף את פילדלפיה לניצחון אחרי ארבעה הפסדים רצופים. סיכום הלילה (בין חמישי לשישי) ב-NBA.
בלי ג’וליוס רנדל, או. ג’י אנונובי וקווינטון גריימס הניקס חיברו ניצחון תשיעי ברציפות ורחוקים חצי משחק ממילווקי השנייה במזרח. ג’יילן ברונסון, שנבחר לאולסטאר הראשון בחייו, הצטיין עם 40 נקודות ונעזר בהופעה פנטסטית של אייזיאה הרטנשטיין (12 נק’ ו-19 ריבאונדים) ופרשס אצ’יווה (12 ו-16) כדי לחגוג במדיסון סקוור גארדן.
הפייסרס דווקא פתחו מצוין והובילו בהפרש דו ספרתי בסיום הרבע הראשון, אבל משם ההתקפה שלהם הלכה ונחלשה, הניקס שלטו בריבאונד ההתקפה (16) ובסיום טום ת’יבודו הנחיל לאורחים הפסד שני רצוף. ג’יילן סמית’ הוליך את המפסידה עם 20 נק’ מהספסל, פסקל סיאקם הוסיף 18, ארון נייסמית’ קלע 17 וטייריס הליברטון קלע 15.

דווקא בהיעדרם של לברון ג’יימס ואנתוני דייויס הלייקרס קטעו רצף שני הפסדים הפתיעו את הסלטיקס ב-TD גארדן. אוסטין ריבס הצטיין עם 32 נק’, דיאנג’לו ראסל (14 אסיסטים) וג’קסון הייז (10 ריב’) הוסיפו 16 כ”א ורוי הצ’ימורה קלע 15 מהספסל. ג’ייסון טייטום הוליך מנגד עם 23 נק’, קריסטפס פורזינגיס וסם האוזר תרמו 17 כ”א.
אחרי ששמע על כניסתו לאולסטאר בפעם הראשונה בקריירה ובצל הפציעה של ג’ואל אמביד, טייריס מקסי צלף הלילה 51 נק’ ואחרי ארבעה הפסדים רצופים החזיר את הסיקסרס למסלול. טוביאס האריס סייע לו עם 28, בזמן שלאורי מרקאנן, שלא נכנס השנה למשחק הכוכבים, רשם 28 ו-10 ריב’ בצד השני כשהג’אז ספגו הפסד שלישי רצוף.
התקופה המצוינת של הקבאלירס המשיכה עם הניצחון ה-12 שלהם מ-13 המשחקים האחרונים. דונובן מיטשל המשיך להנהיג את הקבוצה עם 25 נק’, קאריס לוורט תרם 16 מהספסל, גארט אלן הוסיף 14 ומקס סטרוס רשם 11 ו-10 ריב’. ג’רן ג’קסון ג’וניור הוביל את הגריזליס עם 25, סנטי אלדמה קלע 18 ו-וינס וויליאמס ג’וניור תרם 17.